Moda in lepota Promocijsko sporočilo

Nina Pušlar je preizkusila dm look

20. 10. 2014
Deli
Nina je navdušila v vrtoglavih petkah, sestri pa sta opravili več kot odlično delo.

Nina Pušlar se je v soboto, 18. oktobra, popolnoma predala sestrama Šušnjara, ki sta jo odeli v novi dm look. Dekleta so pokazala, da so prava ekipa in pred poslovalnico dm v ljubljanskem Cityparku navdušila s svojo sproščenostjo in modnimi smernicami.

Pred začetkom modnega popotovanja je Maja Šušnjara v prodajalni dm izbrala ličila, kjer je našla vse potrebne pripomočke. Priznana slovenska vizažistka je povedala, da je pri ustvarjanju Nininega looka črpala inspiracijo v šestdesetih, hkrati pa je sledila jesenskim dm modnim trendom.

Maja

Pri izbiri ličil je upoštevala Ninino osebnost, barvo kože in las. Izbrala je zemeljske tone, priljubljeno slovensko pevko pa je odela v look z zadimljenimi očmi in pastelnimi ustnicami: "S kombinacijo močne in dekliške barve sem tako ustvarila pravo mero ženskosti" je povedala strokovnjakinja, ki je mimogrede prijazno pomagala z nasveti tudi mimoidočim v nakupovalnem centru. Nina je bila nad svojim videzom navdušena in ga je obdržala kar do večernega koncerta v Podčetrtku.

Nina

Ninino modno popotovanje je modna oblikovalka in stilistka Nina Šušnjara pospremila z izbranimi oblačili v slogu šestdesetih let. Nina je navdušila v vrtoglavih petkah, sestri pa sta opravili več kot odlično delo:

"Ustvarili sva urban večerni videz, prav tak, kot je New York," sta povedali sestri Šušnjara, ki sta pevko pripravili na večerni izhod v norem New Yorku, kamor se Nina Pušlar s še 80 dm damami odpravlja konec novembra, na sanjski šoping (pssst, nekaj mest še na voljo).

Nina

Dekleta sodelujejo že 8 let in so prava sanjska ekipa. Zato priljubljena slovenska pevka sestrama Šušnjara zelo zaupa, v tem času pa se je tudi sama naučila že marsikaterega modnega trika.

To čaka tudi stranke dm, ki lahko v mesecu oktobru v dm prodajalnah z nakupom kateregakoli izdelka dekorativne kozmetike osvojijo sanjsko preobrazbo z Nino in Majo Šušnjara (vključuje tudi frizuro Mič Styling in oblačila Sportine Group v vrednosti 500 €), brezplačno udeležbo na tečaju ličenja in stila oblačenja s Šušnjarama ali paket ličil.

Nina

Nina Šušnjara, ki se navdušuje nad kombinacijo materialov, pravi, da modna industrija vsako sezono lansira tudi do 54 modnih trendov. Zato je težko definirati, kaj točno je in ter kaj vodi v modni pogreb. Svetuje, da imamo ne glede na to, kaj je moderno, v omari vedno osnovne kose – črni blazer, črne hlače, črn plašč, malo črno obleko in belo srajco, ki jim potem dodajamo modne trende.

dm look za vsak okus

dm je na pomoč z ličenjem in nasveti priskočil že tekmovalcem v šovu Slovenija ima talent, njihova vizažistka pa je v soboto popoldan na Festivalu nakupov in zabave naličila tudi FNZ modele.

Pri tem je publiki razkrivala male modne skrivnosti, trende in trike, ki jih mora vedeti vsaka ženska.

Sicer pa se boste lahko dame v izbranih dm prodajalnah po celi Sloveniji še do konca oktobra prepustile rokam profesionalnih vizažistk Max Factorja in Loreala (informacije o terminih dobite TUKAJ). Ličenje ne bo pogojeno z nakupom, vključuje pa tudi svetovanje o produktih in nasvete glede na obrazni tip dame.