NISSAN Micra in Nina Šušnjara

19. 4. 2010 | Vir: Govori.se
Deli

Ob lansiranju omejene serije Nissan Micra Glam, je Nissan k sodelovanju povabil mlado slovensko modno oblikovalko, Nino Šušnjara, ki se je vabilu z veseljem odzvala.

Medtem, ko je na www.micraglam.si potekala nagradna igra za najboljši dizajn Micre, je Nina v okviru akcije ustvarila svojo modno poslikavo.

Nina Šušnjara, trenutno eno od odmevnejših imen v svetu mode pri nas, se je s svojo prvo kolekcijo na veliki modni reviji javnosti predstavila konec leta 2009 in požela velik uspeh. Kreacije Nine Šušnjara lahko vidimo na mnogih znanih Slovenkah, na vseh odmevnejših večernih dogodkih in sedaj tudi na Nissan Micri.

Ekskluzivno za Nissan in omejeno serijo Nissan Micra Glam je Nina najprej ustvarila drzne majice, ki so razveseljevale sodelujoče v nagradni igri za najboljši dizajn Micre. Izziva se je nato z veseljem lotila tudi sama in ustvarila trendi preobleko, ki pristoji ženstveni, zapeljivi in simpatični Nissan Micri, kot jo je opisala sama.

O ustvarjanju kreacije v katero bi sama »preoblekla« Nissan Micro je Nina Šušnjara povedala:
Navdih sem vzela iz trenutnega trenda, ki velja v prihajajoči pomladi. In to je spodnje perilo, ki se nosi kot vrhnje oblačilo. Razmišljala sem, kaj lahko kot oblikovalka oblačil naredim, da povežem poslikavo na avtu z modo. Zato sem se odločila, da na avto prenesem strukturo neke tkanine, pletenine ali vezenine. In najbolj prepoznavna stuktura »blaga« je čipka. Čipko bomo v prihodnjih mesecih veliko videvali na ulici in vesela sem, da bo prav Micra med prvimi. Lahko rečem, da je prava »trend seterica«.