Novoletni modni pakt

30. 12. 2011 | Vir: Story
Deli

Zima, pomlad, poletje in jesen. Vsak teden nove inspiracije, povezane z aktualnimi trendi. Skušnjava skozi medije oblačil, ličenja, pričeske in fotoaparata potisniti meje še malce dlje. Tokrat se je zbrala in ob prehodu v novo leto sklenila štiri modne pakte: gangsterski trio; futuristično-zapeljiva naveza; igrivi duet in pa retro minimalistični pakt.

 

Gangsterski trio

Stajling: Nina Jagodic

Tema stajlingov: Novoletni večer sem si zamislila v znamenju angleškega bontona, z začimbo gangsterskega za bolj sproščeno vzdušje. Prepletala sem moške in ženske elemente. Majin suknjič v kroju moškega fraka, Matjaževa srajca s cvetličnim vzorcem, pri meni kravata kot dodatek. Svečano in novoletno vodilo je tako tokrat nekoliko netipično.

Pričeska: Matjaž Šiška,
Pričeske so sproščene z nev­siljivim pridihom glamurja. Valoviti lasje ustvarijo volumen, sofisticiranost in ženstvenost, zato vedno dodajo glamurozen občutek. Tudi če niso speti, je va­lovita tekstura v stilu 40. let tista, ki doda ravno prav glamurja, ki ga želimo doseči ob novoletnih priložnostih.

Ličenje: Maja Šušnjara
Odločila sem se za ličenje, ki deluje glamurozno in ženstveno. S črtalom narejena črta, s senčili v dimnih tonih poudarjene oči in polna rdeča barva ustnic so klasična in večna kombinacija. Skupaj s stajlingom in pričesko lahko zgodbo zapeljemo v različne glamurozne smeri in vzdušja.

 

Igrivi duet

Stajling: Petra Rozman
V novo leto z nepogrešljivim kosom: koktajl obleko. Preprosta in zapeljiva, hkrati pa manj vpadljiva kot ekstravagantne, večerne obleke. Sega do kolen, dekolte je bolj zadržan, kroj pa se prilega telesu. Ravno prav skrije ter ravno prav odkrije, nase pa prilepi občudujoče poglede.

Ličenje: Martina Vrhovnik
Inspiracija za Petrin in moj make up: enostavno, nekoliko bolj zasenčene in poudarjene oči, ki naredijo piko na i minimalističnemu stajlingu. Nežna tekstura pudrov na lepi, nezahtevni koži. Tak make up bo trajal dolgo v noč in dal svežino celotnemu obrazu.

 

Retro minimalistični pakt

Stajling: Špela Jambrek
Modni korak v novo leto sem si zamislila v minimalističnem stilu z elementi romantičnega glamurja. Inspirirale so me ravne linje krojev, trendi 60. in 70. let, temno-svetli barvni kontrasti in kontrastni materiali. Ker prehod obljublja nekaj svetlega, sem kot protiutež glamurozni črni vključila odtenke v bež in kožni barvi. Dodatki v zlati barvi pa pripovedujejo različne zgodbe, od pravljične do realistično zabavne. 

Ličnje: Maja Drab
Moderno, mladostno, elegantno, modno ...
Lepa koža s sijajem, ki je ključni element večernih in prazničnih dogodkov. Glavno vlogo so imele tokrat oči. Pri sebi sem okoli oči uporabila sivo srebrni odtenek ter ga zabrisala s temno modro barvo. Pri Špeli sem poudarila okroglo obliko njenih oči, nanesla sem črno-vijoličasto senco, linijo zabrisala in ustvarila nedefinirano okroglo obliko.

Futuristično zapeljiva naveza

Stajling: Boris Arivukovič
Inspiracija za Natašin videz sta njeni izzivalnost in privlačnost, ker si punca pač upa. Njena prisotnost bi definitivno dvignila temperaturo in pope­strila vsako zabavo. Gremo v novo leto pogumni in seksi! Moj 'look' je po drugi strani klasično inspiriran z nepredvidljivim dodatkom, ki celotno podobo spremeni v futuristično. Naj vas navdihne drugačnost.

Ličenje: Nataša Zajc
Za novoletno fotografiranje sva se fotografirala s priznanim stilistom Borisom Arivukovičem. Ob nenavadnem, seksi stajlingu sva se oba zabavala, saj je v tem čar novega leta, kajne? Zabava, zabava in še enkrat zabava. Moj make up je zato poudarjen: večerni in zapeljiv, puhaste trepalnice oči naredijo velike, mehke in zato vredne pogleda.

Kreativni vodja projekta: Špela Jambrek
Fotografije: Mimi Antolovič