Style Session šov

Vir: Govori.se
5. 3. 2013

Prvi vikend v marcu je Subrina Professional pripravila imeniten šov Style Session. Kljub enkratnemu vremenu se je v Ljubljani in v Mariboru zbralo skoraj tisoč obiskovalcev in tako sta ljubljanski Lev in mariborski Habakuk kar pokala po šivih.

Mlada ekipa Subrine Professional je skozi kolekcijo Reloaded odlično predstavila sveže trende za leto 2013. Letos so naredili še korak naprej in predstavili High Fashion Carpet, del kolekcije, s katerim so na šestih modelih prikazali nekoliko bolj ekstravagantne pričeske. Na odru so se izmenjavali Darja Lesjak in Rok Klemenčič ter Boris Dragan in Sanja Karasman ter izredno zabavno in poučno prikazali tehnike striženja, barvanja in spenjanja las na kar 22 modelih.

Kolekcija RELOADED 2013 prikazuje trende iz preteklosti, predstavljene na nov, inovativen način. Modeli so bili potopljeni v spomine in polni nostalgije, tako se je lahko vsaka obiskovalka našla v enem izmed modelov Reloaded - Midnight rock, Miracle power, Gold aura and Kitsch ID.

Poskrbljeno je bilo za dobro počutje in za bogate nagrade. Podelili smo 2 x vikend paket v objemu Kvarnerja za 2 osebi, 2 x seminar Akademije Subrina Professional po lastni izbiri ter 2 x krtačo za lase priznane blagovne znamke ghd.

Na dogodku so se nam pridružile tudi znane slovenske osebnosti, med njimi Sabina Remar, ki je že leta ambasadorka in uporabnica izdelkov Subrina Professional, Moroccanoil in ghd, za njeno pričesko pa redno skrbi Boris Dragan iz Subrina Professional Hair Spaja. Po koncu dogodka smo se vsi skupaj družili ob kozarcu penine, sadju in okusnih slaščicah.

Priporočamo