Suri Cruise: Najmlajša modna ikona

Vir: Story
20. 5. 2011

Suri Cruise zagotovo ni običajna petletnica, ki bi jo videli na igrišču med igranjem v peskovniku, umazano od peska. Ona nosi rdečo šminko, čevlje z visoko peto in ima garderobo, ki je vredna približno dva milijona evrov.

Eden izmed najzanimivejših zvezdniških parov, 32-letna Katie Holmes in 16 let starejši Tom Cruise, je zvezo začel aprila 2005 in le mesec pozneje je igralec razmerje tudi uradno potrdil v oddaji Oprah Winfrey, kjer je med razglašanjem svoje ljubezni do rjavolaske skakal po kavču. Oktobra istega leta sta naznanila, da pričakujeta otroka, in le leto dni po tem, ko sta postala par, sta že povila punčko. Po rojstvu sta starša dala izjavo za medije, da je punčki ime Suri, kar po hebrejsko pomeni princesa, po perzijsko pa rdeča vrtnica.

Nekateri hebrejski lingvisti pravijo, da še nikoli niso videli besede za princeso, zapisane na tak način, drugi pa trdijo, da gre za izgovarjavo hebrejskega imena Sarah v jidišu. Vendar Suri nima samo posebnega in izstopajočega imena, ampak tudi tako življenje. Katie in Tom sta svojo hčerko vse do septembra 2006 skrbno skrivala pred očmi javnosti, kar je povzročilo ugibanja nekaterih tabloidov, ali dojenčica sploh obstaja. Njena prva uradna fotografija je bila objavljena na naslovnici revije Vanity Fair in od takrat je Suri najbolj priljubljen zvezdniški otrok, ki ga paparaci spremljajo na vsakem koraku.

Rjavolasa deklica, ki je izredno podobna svoji mami, že od svojih prvih mesecev odrašča pod budnim očesom javnosti. Čeprav se je pri treh letih še skrivala za svojimi oblačili, ko so jo fotografi ujeli na ulici, se je zdaj že navadila na zvezdniško življenje in v njem uživa, kolikor le lahko. Kot hčerka enega najbolj znanih igralskih parov na svetu Suri dobi, karkoli ji srce poželi.

Ko je Tom s Cameron Diaz snemal film v Španiji in sta ga obiskali najbolj pomembni dekleti v njegovem življenju, so živalski vrt Guillena Mundo v Sevilli zaprli za javnost, da je lahko takrat triletna Suri božala živali, do katerih običajni obiskovalci nimajo dostopa. Seveda ima tudi svojega voznika, včasih pa se iz New Yorka odpelje kar s helikopterjem.

Njena starša sta že vrsto let dobra prijatelja z zakoncema Beckham, zato občasno skupaj preživijo počitnice. Tako so novembra 2008 skupaj v New Yorku preživeli dan zahvalnosti. David pa pravi, da so njegovi trije sinovi, Brooklyn, Romeo, in Cruz, zelo zaščitniški do mlajše Suri. Petletnica obožuje ‘cup cakes’ oziroma mini tortice, zato se skoraj vsako jutro z mamo ali varuško sprehodi do najbližje prodajalne ameriške slaščice, na poti pa se ustavijo še na vroči čokoladi v Starbucksu.

Kosila in večerje družina Cruise navadno ne kuha doma, ampak za njih poskrbijo v najboljših newyorških restavracijah, med drugim v hotelu Plaza. Na spletu obstajajo celo modni blogi, kjer lahko Surijini oboževalci spremljajo, katera oblačila nosi in koliko stanejo. Že pred dvema letoma je Katie v nekem intervjuju povedala, da njena hčerka obožuje oblačila in da si vedno sama izbere, kaj bo nosila.

Pri izboru oblačil pa pomaga tudi mami in očetu: “Pove mi, kaj naj oblečem,” je povedal Tom v oddaji Oprah Winfrey in dodal: “Rada se sama oblači. In če ji je nekaj všeč, potem bo to tudi oblekla.” Mlada Suri pa ima očitno izdelan okus, saj naj bi bila njena gar­deroba vredna približno dva milijona evrov. Zato ni čudno, da jo je revija Glamour pred kratkim uvrstila med najboljše oblečene zvezdnice na svetu.

Znašla se je na 21. mestu ob starejših, zrelejših in izkušenejših ženskah. Na lestvico se je po besedah urednikov uvrstila, ker naj bi imela najbolj zaželeno garderobo v Hollywoodu. Čeprav mala rjavolaska z zelenimi očmi nosi otroške kolekcije priznanih modnih oblikovalcev, ji njena oblačila zavida marsikatera ženska.

V njeni garderobi se med kosi iz najnovejših kolekcij najdejo plašček Dolce & Gabbana za 1.500 evrov, salonarji Marc Jacobs v rožnati barvi za 650 evrov in torbica Ferragamo za 600 evrov. Za posebne priložnosti pa ima 13 tisoč evrov vredno Hermesovo torbico, Giorgio pa ji je celo po njenih merah izdelal kolekcijo. Več kot očitno je, da je petletnica obdana s stvarmi, ki se večini zdijo nedosegljive, zanjo pa so nekaj popolnoma vsakdanjega.

Mala dama v nasprotju s svojimi vrstnicami, ki se rade igrajo v peskovniku, najraje nakupuje ličila v kozmetičnih trgovinah. Da, pri petih letih se že liči in starša ji zaradi scientološke vere to pustita. Za čez dan najraje izbere rožnato šminko, za večer pa kar rdečo. Starša sta ponosna na njen modni okus in je pri tem ne omejujeta. Še posebej ne Tom, ki je izjavil, da je Suri njegov vrelec mladosti in da jo najbolj razvaja.

“Vedno ji kupim, kar želi. Nikoli ji ne bom dajal nasvetov, naj bo, kakršna želi biti,” je rekel ponosni oče. Svoje starše pa Suri pogosto spremlja na različne prireditve in razkošne večerje, saj nima ure, ob kateri mora spati, ampak se sama odloči, kdaj je zanjo čas za počitek. Ko bo mlada zvezdnica odrasla, bo lahko živela razkošno življenje, na katero je navajena, saj naj bi ji oče za peti rojstni dan, ki ga je praznovala 18. aprila, v njen sklad, kjer je nabranih že nekaj milijonov, nakazal še dodatnih pet milijonov dolarjev.

Nova Story že v prodaji

Story