Tako se na kopalke pripravljajo znane Slovenke

Vir: Story
26. 5. 2013

Tek, sprehod, salsa, pravilna prehrana, redni treningi ... Nekaj naši estradnic nam je zaupalo, kako skrbijo za svoje telo in duha.

Miss Slovenije Nives Orešnik redno skrbi za svojo postavo. "Sem bolj ljubiteljica dvoranskih in skupinskih športov kot individualnih treningov. V pomladnem času se sicer kdaj odpravim teč, rada imam sprehode, tu in tam tudi kolesarim, čeprav v Ljubljani trenutno nimam kolesa. Za dobro postavo pa je pomembna tudi pravilna prehrana. Pazim na zadosten vnos zelenjave in sadja, proteinov in tudi hidratov. Vse odvečne maščobe pa pokurim z rednimi treningi."

Pevka Nina Pušlar posebnih priprav na poletje nima, saj je športno aktivna vse leto. "Sem pa z leti spremenila prehranjevanje, tako da vsakodnevno zaužijem od pet do šest obrokov, obvezno zajtrkujem in v dnevu popijem veliko vode. Odkar se vsakodnevno ukvarjam s športom, nimam težav s kilogrami, v svojem telesu se počutim odlično, predvsem pa sem v pravi kondiciji za koncerte."

Radijska voditeljica Polona Požgan je skozi leta spoznala, da diete dolgoročno ne štejejo nič, če ženska po tridesetem preprosto ne spremeni življenjskega sloga. "Tako si v zadnjem času, morda podzavestno tudi zaradi prihoda poletja in več gole kože, ki jo bomo morale kazati, prizadevam za neko kontinuirano gibanje. Enkrat na teden hodim na ure salse, enkrat na teden na vadbo pro ski. Če mi vmes uspe najti čas še za kak sprehod ali masažo, je pa to že kar kičasto.

Kar se prehrane tiče - zjutraj in dopoldne se imam neprimerno bolj pod nadzorom kot popoldne in zvečer. Razlog je tudi ta, da dopoldne odgovarjam samo sebi, skrbim samo zase, popoldne pa je name 'zalepljen' še moj sin Maks in mama seveda najprej zadovoljuje njegove potrebe ... Opazila sem tudi, da včasih ravnam kot smetnjak! Pojem tisto, kar ostane malemu na krožniku - in to ne da bi sploh razmišljala, kaj delam. No, tudi ta del poskušam popraviti!"

Ena od nadležnih težav, s katero marsikatera ženska ukvarja tik pred skokom v kopalke, je tudi celulit. Vas zanima, kateri so najbolj priljubljeni neinvazivni tretmaji? Najdete jih v članku Gremo nad celulit!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 22/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 22/2013

Story Story 22/2013, od 22. 05. 2013