Nina Pušlar, Špela Grošelj in Ajda Sitar: Novoletni stili

23. 12. 2011 | Vir: Story
Deli

Stili žensk se med seboj precej razlikujejo in prepletajo, prav tako ga  prilagajamo različnim priložnostim. Tisto, kar šteje pri tem, je, da oblačila znamo nositi. Najpomembneje pri izbiri posameznega novoletnega sloga je, da se ta ujema z vašo osebnostjo, saj tako ne boste nikoli zgrešile.

Za revijo Story so se v različni novoletnih slogih predstavile pevki Nina Pušlar in Špela Grošelj ter manekenka Ajda Sitar. Ne glede na to, kakšen je vaš, vam želimo, da bi očarale v svojem stilu!

Nina Pušlar - Energično

Story stil: Divja zabava do jutra

Za energične, igrive, ekstra­vagantne in vedno pripravljene na nove dogodivščine. Stil je ­igriv in asimetričen. Omislite si oblačila, ki so dodatno okrašena z resicami, volančki ali sloji, saj dajo glamurozen, obenem pa nonšalanten učinek. Obogatite jih z močnimi in kreativnimi detajli, ki dodatno burijo domišljijo.

Za mlade rokerske duše

Ličenje: Za praznični rokerski videz ne morete zgrešiti z zadimljenimi očmi. Zadimimo jih s črno, dodatno nanesemo črno barvico: pogumno, na notranji del spodnje in zgornje veke. Za bolj praznično barvno paleto črno osnovo zabrišemo z zlato in bakreno barvo. Ne pozabimo na ogromno maskare. Ustnice so kožne barve v oranžnem tonu in dodatkom leska.

Ajda Sitar - Boemski romantični šik

Story stil: Romantičen večer v dvoje

Tisti, ki imate namesto divjih zabav raje romantične novoletne večere v dvoje ali pa v manjši družbi, se prepustite romantičnemu slogu. Romantična duša se ne ozira na najnovejšo modo. S pridihom boemskega sloga, ki deluje lahkotno, boste resnično poudarili svoj značaj in lahkotnost druženja, z močnim nakitom, antičnimi dodatki in detajli na oblačilih pa kljub temu obeležili novoletni večer. Izberite oblačila, primerna za svoj videz, in poudarite najlepše dele telesa. Tako boste za novo leto zasijali v vsem svojem čaru.

Tudi naravno je lahko praznično

Ličenje: Če imate lepo kožo, je za večerno osvežitev potrebna barvna krema, ki kožo navlaži in zaščiti ter ji da sijaj. Na veke nanesemo bleščice ter maskaro na zgornje in spodnje trepalnice, da bolj odpremo pogled. Na lica nanesemo kremno rdečilo za bolj naraven videz. Za piko na i in za minimalistično praznični pridih pa dodamo še majhno bleščico na licu. Preprosto, romantično, nežno.

Špela Grošelj - Iz službe na zabavo

Story stil: Sledite sofisticiranosti

Sofisticiran stil, ki je prepoznaven po klasičnem dizajnu, je dobrodošel na delovnem mestu. Popestrite ga z mo­dernimi detajli, značilnimi za sodoben način oblačenja, in tako boste zaživeli v prefinjenem novoletnem stajlingu. Za službo tokrat izberite modne čevlje z visoko peto, v katerih boste delovale višje in bolj ženstveno. Ustvarite eleganten in edinstven stil, v večernem ambientu pa izstopajte z modernim, lahko tudi neobičajnim detajlom, torbico, ličili.

Iskriva osvežitev

Ličenje: Ker koža po delovnem dnevu izgubi sijaj, si lahko pomagamo tako, da jo znova navlažimo s kremo, ki jo dobro vmasiramo v kožo. S črnim črtalom narisano črto na spodnji in zgornji veki okrepimo s črno senco in jo razmažemo. Če se želimo še bolj približati večernemu videzu, dodamo umetne trepalnice z bleščicami. Lica okrepimo z bleščečim rdečilom za lica v rožnatih odtenkih, za piko na i pa na ustnice dodamo še lesk.

Napisali: Petra Rozman (stajlingi) in Maja Drab (ličenje)
Kreativni vodja:
Špela Klara Jambrek
Fotografije: Fulvio Grissoni
Stilistka: Petra Rozman
Ličenje: Maja Drab
Pričeska:
Matjaž za Mič Styling