Moda in lepota Promocijsko sporočilo

V novem letu: Samozavestne z drzno pričesko.

7. 1. 2014
Deli

Ustvarjanje trendih frizur, ki jih občudujemo na modnih brveh je takrat, ko se jih lotimo same, pogosto misija nemogoče. Finalistke Cosmopolitanovega izziva Dekle z naslovnice razkrivajo trike, s katerimi si boste olajšali delo, z oblikovalcem las Remington pa le v nekaj korakih dosegli čudovito pričesko, ki vam jo bodo zavidale prav vse ženske.

Vrnite se v čas glamurja

sergejaSergeja prisega na urejene kodre, ki so z Remington oblikovalcem las, (kodralnikom in likalnikom hkrati) narejeni že v nekaj minutah. Rada preizkuša tudi nove trende, njej videz pa je ta hip skodrano romantičen in nagajiv.

Kako do Sergejine pričeske?

»Rezerviraj si popoldan za dekliško razvajanje in se vrni v obdobje glamurja. Vzemi pramen in postavi Remington oblikovalec ob korenu las; zavrti oblikovalec in počasi drsi čez celoten pramen las. S tem boš dosegla gladek koder. Počakaj 5-10 minut, da se lasje ohladijo. Nato spusti lasnice in kodre s prsti razdeli, da dobijo naraven padec,« svetuje Sergeja.

Do popolnoma ravnih las

sabrinaSabrina je z Remington likalnikom za lase zelo zadovoljna, saj lasje obdržijo sijaj in obliko tudi v vlagi in slabem vremenu. Najraje si oblikuje ravne lase, a glede na sposobnosti likalnika pravi, da si jih občasno z veseljem tudi skodra, saj je rezultat prav tako fenomenalen. Z umikom ravnih las stran z obraza pričeska izžareva ženstvenost, kar še posebej obožuje.

Kako do Sabrinine pričeske?

»Vsak pramen začni ravnati pri korenini in se počasi premikaj proti konicam. Če imaš močno skodrane lase ali pa jih želiš popolnoma zravnati, nastavi oblikovalec na najvišjo temperaturo, a pazi, da jih s predolgim zadrževanjem na istem mestu ne pregreješ. Zato na enem pramenu las postopek naredi samo enkrat in ga ne ponavljaj, « pove Sabrina.

Igrivost spetih las

TjašaS pomočjo kodralnika so Tjašini kodri, ki so po naravi precej pusti, suhi in neukrotljivi na novo zaživeli.  Pred tem je uporabljala samo ravnalnik las, saj se je bolje počutila z ravnimi lasmi. Odkar je prejela Remington oblikovalec za lase, pa si drzne nositi tudi kodre. Trendi pričeska, ki si jo najpogosteje oblikuje so močno skodrani lasje, ki jih spne v figo, sprednje kodre pa pusti, da ji prosto padajo na obraz.

Kako do Tjašine pričeske?

»Frizura deluje igrivo in spogledljivo, skrivnost pa se skriva v oblikovanju. Pusti, da se ti lasje naravno posušijo nato zadnji del las potegni skupaj in jih spni v figo. Gumico za figo prekrij z drugimi lasmi. Nato vzemi oblikovalec za lase in nekaj pramenov še rahlo nakodraj,« svetuje Tjaša.

Holivudska pričeska

adrijanaAdrijana je navdušena nad segrevanjem, saj potrebuje manj kot minuto, poleg tega pa ima tudi digitalno prikazovanje temperature. Je zelo praktičen, saj lahko z oblikovalcem doseže kar nekaj različnih pričesk. Prisega na dolge in skodrane lase, ki dajejo videz naravne valovitosti in bujnosti.

Kako do Adrijanine pričeske?

»Videz sproščenih rahlih kodrov v stilu Holivuda boš dosegla tako, da Remingtonov oblikovalec postaviš tik ob korenu las in ga zavrtiš. Prameni naj bodo tanjši, da boš ustvarila čim več kodrov in s tem tudi čim večji volumen. Ko narediš koder, ga pritrdi z lasnico nazaj k lasišču, da bo koder bolj obstojen. Počakaj par minut, nato pa lasnice spusti, glavo obrni navzdol in rahlo razkuštraj kodre do korena las,« dodaja Adrijana.

Naravni videz kodrov

ArminaZ novim Remingtonovim oblikovalcem las je pot do Arminine najljubše pričeske enostavna kot še nikoli. Lasje, so mehki in urejeni brez pretiranega truda. Najraje nosi pričesko s prečko ob strani, ki poskrbi za dramatičen učinek in dodaten volumen.

Kako do Arminine pričeske?

»Na vlažne lase nanesi kremo za kodre in jih nato posuši z glavo navzdol. Nato vzemi oblikovalec in povsem naključno skodraj nekaj pramenov las. Stresi z glavo in lase počeši s prsti,« svetuje Armina.

Foto: Aleš Pavletič, Helena Kermelj, Shutterstock