Lahko se zgodi tudi vam: Lepotna preobrazba s Tino Vrhovnik Cavazza

21. 5. 2010 | Vir: Govori.se
Deli

Pockrljajte se: eno izmed vas bo ekipa pod vodstvom vizažistke Tine Vrhovnik Cavazza še polepšala. Njihovo delo si lahko ogledate tudi v videoposnetku in na fotografijah petih deklet, ki so jih že "preuredili".

Tina Vrhovnik Cavazza je pred kratkim z ekipo, ki so jo poleg nje in njenih vizažistk sestavljali tudi frizerska ekipa pod vodstvom Gustija Jesenka iz salona Mitrilas, stilistka Karin Bizjak in Sašo Papp, bolj znan kot radijski voditelj, sicer pa tudi vse boljši fotograf, poskrbela za lepotno preobrazbo petih deklet.

»Zamisel se mi je porodila, ker sem si zaželela novih izzivov in ker vem, da si veliko žensk želi zunanje preobrazbe, saj dobim številne klice s tovrstnimi prošnjami. Seveda obstajajo revije, ki za nagrado ponujajo kaj podobnega, vendar je srečnic, ki se jim to uresniči, zelo malo. Ker sem redna obiskovalka spletnega portala Facebook, sem se odločila, da bom izkoristila ta kanal. Na svoji strani sem organizirala tečaj, na katerega se je prijavilo 60 deklet z različnih koncev Slovenije. Med vsemi kandidatkami sem jih na podlagi njihovih fotografij in življenjepisa izbrala pet, upoštevala sem tudi to, da so si bile med seboj različne. Sama pravim, da je lahko vsaka ženska lepa, samo pravi način je treba najti in prav zato sem se odločila za tak projekt. Želela sem, da izbrana dekleta vidijo fotografijo sebe pred preobrazbi in po tej in da se prvič v življenju počutijo kot pravi modeli ter da lahko nato fotografijo podarijo tudi svojemu partnerju. Moramo se zavedati, da so take preobrazbe izjemno drage in si jih običajna dekleta niti ne bi mogla privoščiti. To bom tudi nadaljevala, tako da bomo v enem dnevu vzeli skupino deklet in  tako bo skupna cena preobrazbe veliko nižja. Dobili smo ogromno odzivov. Vse, ki bi si želele celotne stilske preobrazbe, pa vabim, da se prijavijo kar na mojem profilu na Facebooku,« je o uspešni akciji povedala Tina, ki sicer v svojem salonu ponuja tudi kozmetiko Screen face iz Londona, ki jo tudi uvaža.

Tina se je s svojo ekipo ponudila, da polepša tudi eno izmed vas. Vse, kar morate narediti, je, da odgovorite na vprašanje, katero kozmetiko pri svojem delu uporablja Tina. Odgovor in svojo fotografijo pošljite na elektronski naslov story@adriamedia.si in izmed prispelih odgovorov bomo izžrebali eno nagrajenko.

Fotografijo preobrazbe bomo objavili tudi v reviji Story.

Preobrazba - Preobrazba