Znani, ki prisegajo na čevlje Mihoya

Mihoya (foto: Stanko Gruden) Stanko Gruden
7. 11. 2014

Ob odprtju novih prostorov kozmetičnega salona Cosmetic line in showrooma čevljev Mihoya na Masarykovi ulici v Ljubljani, sta Petra in Mitja Hojak, pripravila prav poseben sprejem, ki so se ga udeležili tudi nekateri znani obrazi.

Povabljeni so si najprej ogledali nove in prijetne prostore, kjer ustvarjata Hojakova, vsak na svojem področju. Priznani čevljarski mojster Mitja, ki že enajsto leto oblikuje unikatne čevlje in njegova partnerka Petra, ki skrbi za sijočo lepoto svojih strank.

Pevka Neisha je navdušena nad celotno kozmetično ponudbo, storitve pa sta preizkusili tudi pevki Nuška Drašček in Rebeka Dremelj ter lepotna strokovnjakinja Nika Veger.

Po ogledu so sledili okusi zajtrka v spremstvu znanih osebnosti, ki so z Lorello Flego in Mitjem poklepetali o zgodbah, ki jih piše mojstrovina Mihoya čevljarstva.

Peter Poles, Vid Valič, Rebeka Dremelj, Neisha in Rok Golob so na odru skupaj z voditeljico zakorakali v nove zgodbe v udobnih in unikatnih čevljih, ki jih je za to priložnost posebej zanje izdelal Mitja.

Pestro fotogalerijo z dogodka si oglejte TUKAJ.