Novice Promocijsko sporočilo

3 super ukrepi za debelejšo denarnico

22. 2. 2019
Deli
3 super ukrepi za debelejšo denarnico

Nikoli jih ni dovolj, se strinjate? Ukrepov, s katerimi naša denarnica ne 'hujša' več, kot je treba. Zato povzemimo tri načine, da denar ne bo nenadzorovano in brez potrebe frčal skozi okno.

Brez električne energije in neomejenih možnosti telekomunikacije si danes ne predstavljamo življenja, a prav te storitve so lahko tista usodna dieta za vašo denarnico. Kaj lahko storite?

1 Elektrika

Poraba električne energije lahko predvsem v hišah na položnico zariše enega od večjih mesečnih stroškov. Ukrepi?

√ Vaš hladilnik naj bo iz najvarčnejšega razreda in naj ne stoji v neposredni bližini prevodnikov toplote, kot je pečica.

Pomivalni, pralni in sušilni stroj uporabljajte v času cenejše tarife, torej med tednom od 22. do 6. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih lahko ves dan. Če imate možnost sušenja perila na primer na balkonu, lahko ukinete uporabo sušilnega stroja.

√ Prhajte se namesto kopajte, saj lahko tako porabite precej manj tople vode in razbremenite vodni grelnik.

 

2 Televizija in internet

Trg je poln različnih ponudb za telekomunikacijske storitve, vaša naloga je, da si vzamete čas, jih proučite, analizirate in poiščete najboljšo izbiro zase oziroma vašo družino – prilagojeno vašemu načinu življenja. Brez dvoma najdete optimalen paket, ki bo brez nižanja kakovosti storitev poskrbel za manjše stroške.

3 Vrhunski telefon brez naročnine?

Tudi to je mogoče. Denarnica vam bo vsekakor hvaležna, če boste prihranili pri mesečnih položnicah za mobilno telefonijo. Če pri Telemachu med 20. in 28. februarjem preko spleta sklenete novo naročniško razmerje za pakete mobilnih storitev ŠE VEČ in NAJVEČ, boste kar šest mesecev uživali brez naročnine! Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava naročniškega razmerja za 24 mesecev. Pa pohitite, da privarčujete, čas se izteka!