Ana Praznik (Delovna akcija) zdaj povedala po resnici: Tako je pravzaprav z družinami, ki jim pomagajo

18. 4. 2023
Deli
2 / 3
POP TV

Mnoge družine si prav zaradi takih negativnih komentarjev ne upajo prijaviti v oddajo, saj se bojijo obsojanja. Za portal Zadovoljna.si je Ana povedala sledeče: "Po eni strani jih razumem, ker žal znajo biti ljudje, s katerimi smo obdani, včasih prav brutalni. Radi si mislimo, da živimo v pravljici, da so vsi prijazni in dobronamerni, a žal temu ni tako. A popolnoma vsak nosi svoje breme in tudi svoje vzorce iz preteklosti, s katerimi se ukvarja ali pa tudi ne, od tukaj pa izhaja ta neprivoščljivost." Pravi še, da po drugi strani posluša ljudi, ki pravijo, da poznajo nekoga v veliko večji krizi ali pa si po njihovem mnenju bolj zasluži sodelovanje v oddaji kot tisti, ki jih obiščejo (berite dalje).
.

Preberite še: Ta oprava je ena najlepših, kar jih je izbrala Darja Gajšek, njene čvrste noge pridejo še najbolj do izraza

  • Morda bi vas še zanimalo: Si želite za oblačila zapraviti manj denarja in v omari imeti kakovostne kose? Potem prisluhnite podkastu z voditeljico Floro Emo Lotrič in njeno zanimivo gostjo,  blogerko in vplivnico Teso Jurjaševič, ki v epizodi pomaga rešiti ta večen ženski problem in odkriti osebni slog. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu