Aurora in DJ UMEK jutri, 1. oktobra, prvič nad Ljubljano!

Aurora in DJ UMEK jutri, 1. oktobra, prvič nad Ljubljano! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 9. 2020

Pred nami je ekskluzivni nastop DJ UMEKA, ki bo v četrtek, 1. oktobra, ob 20. uri nastopil visoko nad Ljubljano.

V soju spektakularnih luči bo DJ UMEK premierno predstavil online avdio-vizualno galerijo Aurora. Ta prihaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat.  

Spektakularne luči in techno legenda

DJ UMEK se za Auroro javlja iz ekskluzivnega rooftopa nad Ljubljano. Slušne brbončice ljubiteljev elektronske glasbe, bo razvajal z unikatnim setom, ki ga je pripravil posebej za Auroro.

UMEK velja za utemeljitelja elektronske glasbe v Sloveniji in techno legendo, ki bo tokrat sprožil spektakularne luči, vidne od Ljubljane, po vsem svetu. 

Zaplešite v soju Aurore

Ne spreglejte prvega pojava Aurore, ki bo viden že ta četrtek, 1. oktobra, ob 20. uri. Redek pojav, ponavadi viden v krajih pri severnem tečaju, bo sedaj viden tudi v vaših dnevnih sobah. Prve utrinke lahko ujamete tudi na našem Facebook profilu Govori.se ali pa se virtualno sprehodite do Aurora Facebook profila, StellarBeat YouTube kanala ali kliknete na njihovo spletno stran auroramusic.io

Ne zamudite edinstvene zabave, ki bo na vašem najljubšem kanalu na voljo brezplačno! Zahvaljujoč sponzorjem dogodka, Telemach, JBL, Merit HP, Nocco, Puklavec family wines, Sens, Športna Loterija, mBills in The Athlete’s Foot.

Fotografije: promocijsko gradivo