Novice Promocijsko sporočilo

Božično doživetje v prenovljeni kavarni Café Central

27. 11. 2017
Deli
Božično doživetje v prenovljeni kavarni Café Central (foto: LifeClass Portorož)
LifeClass Portorož

Do božiča nas loči samo še dober mesec. Mize polne dobrot, praznične melodije, ki se ves čas vrtijo po radijskih postajah, topla odeja in sladke dobrote. Praznični čas, ko si želimo prijetne in tople družbe. Vse to si lahko privoščite na slovenski obali. Začnite praznike obsijani s soncem. Hoteli LifeClass Portorož vam namreč pripravljajo prav posebno božično darilo.

Božično z duetom Maraaya

Božično doživetje ob odprtju prenovljene kavarne Café Central. Poleg nove pestre čokoladne ponudbe vas bo v božični dan popeljal duet Maraaya s posebnim akustičnim božičnim koncertom, kakršnega še niste doživeli. Na Evroviziji pred dvema letoma sta pokazala, da rada eksperimentirata in da so njuna doživetja polna domišljije. Zato lahko tudi 23. decembra ob 20. uri pričakujete posebno glasbeno in kulinarično doživetje.

Božično doživetje v prenovljeni kavarni Café Central

Sladkosti brez meja

Poleg glasbe vas bo zagotovo navdušila prva prava CupCage v Sloveniji. Se sprašujete, kaj je to? Pridite na odprtje in jo poskusite. Bodite eni prvih in okusite nove čokoladne dobrote in istrske tapase. Posladkajte se na odprtju prenovljene kavarne Café Central in zaplešite novemu letu naproti.

Božično doživetje bo povezovala Ula Furlan, ki bo Raaya in Marjetko vprašala tudi kaj bolj sladkega od novih čokoladnih presenečenj.

Rezervacije in informacije na 05/692-90-01 ali booking@lifeclass.net.