Novice Promocijsko sporočilo

Človek človeku človek: dobrodelno za družine v stiski

20. 12. 2017
Deli
Človek človeku človek: dobrodelno za družine v stiski

Slovenci znamo biti dobrodelni, vemo, kako stopiti skupaj in z združenimi močmi pomagati pomoči potrebnim. Že smo lahko pozdravili zimo, ki prinaša številne radosti, za družine v stiski s šolskimi otroki pa tudi dodatno breme in izzive. Otroci namreč potrebujejo topla zimska oblačila, za družine, ki si težko zagotavljajo tudi najbolj osnovne in vsakdanje potrebščine, pa to predstavlja še dodaten finančni zalogaj. Slednjega si žal prepogosto ne zmorejo privoščiti.

Prijazna gesta za pomoč

V dm so se zato odločili, da si ne bodo zatiskali oči in bodo s projektom Človek človeku človek tudi sami prispevali k boljšemu jutri družin v stiski. V prizadevanju za ta plemeniti cilj se jim lahko pridružijo vsi njihovi obiskovalci z nakupom izbranih izdelkov. Izdelkov, ki bi jih tako ali tako kupili, saj vsi skrbimo za svoji ustno nego in higieno. Dobro delo bo naredil vsak, ki bo v prodajalnah dm izbiral izdelke Aquafresh, Sensodyne, Parodontax in Corega.

Podjetji dm in GSK bosta namreč iz prodanih sredstev darovali denarno pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Dobrodelni projekt se bo zaključil z 28-urnim dobrodelnim maratonom Radia 1, ki se bo pred ljubljansko Mestno hišo začel v četrtek, 21. 12. ob 5.00, in končal v petek, ob 9.00. Priljubljenim radijcem Denisu, Jani in Mihi se bodo v želji, da tudi letos zberejo čimveč dobrodelnih prispevkov za socialno ogrožene družine, tudi letos v studiu pridružili številni znani obrazi.

Bodimo človeku človek in olepšajmo prihajajoče praznike tudi družinam v stiski!