22. 9. 2020, 08:25

Dimitri Vegas & Like Mike z novo agencijo 'The Smash Universe' in spektakularnim nazivom Beatporta

Promocijsko gradivo

Glasbena industrija trenutno preživlja težke čase, ki jih glasbeniki niso vajeni. Sicer bi poleti prepotovali ves svet, tako pa so bili primorani biti doma, v karanteni, večina festivalov in dogodkov je bila odpovedana ali prestavljena za nedoločen čas. A Dimitri Vegas in Like Mike, #1 DJ-ja na svetu, sta našla dodatne projekte.

Kljub vsemu, bratoma, #1 DJ-jema na svetu, Dimitri Vegasu in Like Mike-u, ni dolgčas. Svoj čas pridoma izkoriščata za vse, za kar jima drugače preprosto zmanjka časa. Brata namreč snemata filme za videoigre in e-športe. Poleg tega sta v svoj repertoar nazivov, dodala tudi naziv 'podjetnik', ko sta odprla agencijo 'The Smash Universe', agencija za glasbo, videoigre in življenjski stil. Do odločitve o agenciji je prišlo prav v času karantene, saj sta brata opazila porast kreativnih in športnih projektov, v katere sta že bila vključena.

Podjetje se bo osredotočilo na ustvarjalce vsebin, igralce videoiger ter lifestyle vplivneže, katerim bosta nudila menedžment, kreativne storitve ter marketing in PR. Brata sta o lastni agenciji razmišljala že zelo dolgo, tako sta se sedaj zgolj vprašala zakaj ne zdaj? Kljub vsemu ustvarjalne umetnosti še živijo, in elektronski šport je postal še večja velesila v letu 2020. In čeprav brata trenutno nista na turnejah, kot sta vajena, sta še vedno želela biti v stiku z zabavno industrijo. Z novo agencijo pa želita povezati glasbo in videoigre.

Promocijsko gradivo

Odprtje agencije pa ne prihaja kot veliko presenečenje, Dimitri Vegas namreč nikoli ni skrival, da je velik oboževalec videoiger, stripov in filmov. Sam je bil že velikokrat vpleten v stripe, tudi kot glavni lik v svojem stripu o Tomorrowlandu. Sedaj pa je razkril, da si neizmerno želi biti vpleten v odlično ekipo v kakšnem e-športu ali pa sinhronizirati Spidermana za belgijski trg.

Brata sicer v prvi vrsti ostajata DJ-ja. Pred nekaj tedni sta navdušila z novo skladbo, 'Say My Name', ki je požela številne pozitivne komentarje. Prav tako pa sta na Beatport portalu slavila kot #1 Big Room Dance DJ-ja vseh časov, skupaj s Hardwellom, Martin Garrixom in ostalimi. Letošnje poletje bi se morala brata muditi tudi pri nas, na največjem elektronskem festivalu StellarBeat, a žal bomo nanju morali počakati do prihodnjega poletja. Vse do takrat pa za vse ljubitelje elektronske glasbe, StellarBeat pripravlja nov, edinstven projekt AURORA. Potopite se v spektakularne luči in glasbo ter sledite Aurori, da ne zamudite njenega premiernega pojava v Sloveniji.

Fotografije: promocijsko gradivo

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord