DJ Umek za Auroro po dolgem času spet za mešalno mizo

5. 10. 2020
Deli
DJ Umek za Auroro po dolgem času spet za mešalno mizo (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Utemeljitelj elektronske glasbe v Sloveniji, DJ Umek, je v četrtek, 1. oktobra, nastopil na ekskluzivni rooftop terasi Intercontinental hotela, kjer za prvi pojav Aurore, nastopil z unikatnim setom. Spremljali so ga gledalci iz več kot 40 držav iz celega sveta.

Techno legenda DJ UMEK, je nastopil na premieri Aurore, novi online avdio-vizualni galeriji. Po sončnem zahodu je na terasi InterContinental hotela, navdušil z edinstvenim DJ setom, ki ga je pripravil ekskluzivno za Auroro. Premierni dogodek na rooftop terasi InterContinental hotela je potekal v sodelovanju z blagovno znamko Playboy Slovenija.

Nov projekt, ki prihaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat, je namenjen vsem ljubiteljem elektronske glasbe. Portal, ki je kraljestvo spektakularnih luči in elektronske glasbe, je tudi zatočišče za vse, ki si želijo slišati dobro glasbo in uživati v izjemnih vizualijah, kjerkoli in kadarkoli. 

 

Prenos je nemoteno spremljalo več tisoč ljudi iz 40 držav 

UMEK se je iz rooftop terase javil v domove več tisoč gledalcev, ki so se vklopili v prenos v živo. Za nemotem prenos v več kot 40 držav po vsem svetu je poskrbel partner dogodka Telemach z NAJ OMREŽJEM.

Že drugo leto zapored so za svoje mobilno in fiksno omrežje dobili laskavo priznanje mednarodnega podjetja Umlaut za naj uporabniško izkušnjo v Sloveniji. Tudi na Aurori so dokazali, da so zanesljivi, stabilni ter zagotavljajo nemoteno delovanje.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči 

Organizatorji Aurore načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji, predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je.

Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu.

Za več informacij spremljajte auroramusic.io ali Facebook stran @auroramusic.io.

Fotografije: promocijsko gradivo

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord