Novice Promocijsko sporočilo

Podjetje, ki svojim zaposlenim podari dva prosta dneva

15. 11. 2019
Deli
Podjetje, ki svojim zaposlenim podari dva prosta dneva (foto: promocijski material)
promocijski material

Podjetje JYSK vsako leto organizira tradicionalno druženje zaposlenih. Zaposleni tako dobijo možnost, da se sprostijo ob prijetnem druženju in odpočijejo od delovnih obveznosti. Dogodek ni obvezen in prosta dneva lahko preživijo tudi z družino.

Letošnja dneva za druženje bosta v nedeljo, 17. novembra, in ponedeljek, 18. novembra in tedaj bodo vse trgovine znane danske trgovske verige za opremljanje doma zaprte.

Kar 197 zaposlenih z vseh koncev Slovenije bo dobilo dva prosta dneva, da si odpočijejo in sodelujejo na tradicionalnem druženju, ki ga JYSK organizira vsako leto.

JYSK stalno vlaga v razvoj in nagrajevanje svojih zaposlenih, s tem druženjem pa se jim želi zahvaliti in jih nagraditi za velik in pomemben prispevek, ki ga dajejo podjetju skozi leto.

"V JYSKu so zaposleni vedno na prvem mestu, saj je njihovo zadovoljstvo pomembno za dolgoročen poslovni uspeh. Vedno nas je odlikovalo posebno pozitivno in sproščeno delovno vzdušje, zato ne čudi, da sta povezanost in lojalnost našega tima na izjemno visoki ravni. Prav to je tisto, kar predstavlja veliko vrednost JYSKa.“, je povedala Jadranka Čulo Petrovčić, vodja človeških virov v JYSK Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Srbija.

V sklopu druženja bodo podelili tudi nagrade na ravni celotne regije, ki bodo odkrile katera JYSK trgovina ima najvišje indekse prometa in števila kupcev, katera ima največji promet, kje je potekal najboljši Mystery shopping, katera trgovina je zmagala v tekmovanju JYSK Championship League ter v končnici katera trgovina je dosegla največji uspeh na ravni vseh kategorij.

Več informacij najdete na Facebook strani pa tudi na uradni spletni strani JYSK.si.