Opa, voditeljica Jana Morelj v opravi, v kakršni je že dolgo nismo videli, pokazala je čisto vse!

9. 7. 2024
Deli

Velja za enega bolj priljubljenih televizijskih obrazov, pa tudi poslušalci Radia 1 so zelo veseli njenega prijetnega glasu ...

Jana Morelj je že dolgo stalnica slovenske scene. Poznajo jo številni, najprej v vlogi radijske voditeljice, potem pa tudi kot odlično napovedovalko vremena na POP TV-ju. Poleg tega je predana mamica hčerki Mii, ki jo naravnost obožuje in z njo preživlja vsak trenutek prostega časa.

No, poleg vsega naštetega je Jana navdušena športnica, ki vestno skrbi za svojo fizično kondicijo. Dobro se zaveda dejstva, da rek zdrav duh v zdravem telesu še kako drži. Tako je svojim sledilcem na Instagramu pokazala, kako zdaj preživlja dneve, ko je prosta - s kolesom se je podala po Dolomitih!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

"V Dolomitih sem preprosto srečna," je zapisala očitno odlično razpoložena Jana, ki se na kolesu počuti zelo domače. Čeprav je bila v tistem trenutku za njo dokaj zahtevna kolesarska pot, je videti zelo veselo in sproščeno. Seveda je ob tem poskrbela tudi za kolesarso opravo, ki je pri takih izletih nuja. Kljub temu, da je oblečena v športna oblačila, je očarljiva - tako kot vedno.

Sama je med tistimi znanimi Slovenkami, ki veljajo za prave vzornice, ko gre za skrb zase. Že večkrat je pokazala, da je šport del njenega vsakdana. Ko zaradi vremena ne more vaditi zunaj oziroma se podati na kakšen izlet, hodi v telovadnico in vadi z utežmi.

S tem daje odličen zgled tudi hčerki Mii, ki bo zagotovo stopala po maminih stopinjah, ko gre za telovadbo. Verjetno jo zdaj že vzame s seboj, ko se poda po kakšnih kolesarskih ali pohodniških poteh, ob tem pa obe na vso moč uživata. Sicer je Jana med tistimi, ki svoje zasebnosti ne razkrivajo, a kot je v intervjujih že večkrat namignila, svoji Mii privzgaja res zdrave vrednote in življenjske navade.

Janino poletje bo zagotovo pestro in nepozabno, mi pa ji želimo čim več lepih trenutkov in upamo, da bo še kdaj razveselila s kakšnim lepim prizorom iz svojega počitniškega vsakdana. Delovno jesen bo začela spočita in sproščena, saj si bo nabrala prepotrebno energijo.

Preberite še: