Kaj vse se je dogajalo na zabavi ob izidu 200. številke slovenskega Playboya

4. 6. 2018
Deli

Ta mesec izide 200. številka slovenskega Playboya. Ta izjemen dosežek so proslavili z zabavo na terasi restavracije diVino.

Seveda smo se zabave udeležili tudi z ekipo govori.se in preverili, kako se je žingalo na Playboyevi zabavi, o kateri se je šušljalo že od začetka letošnje pomladi. Vedelo se je le to, da Playboy pripravlja druženje ob pomembnem dogodku - poleg praznovanja 17. rojstnega dne te znamenite revije za moške, ki so ga obeležili 25. maja, se 22. junija obeta še en pomemben mejnik - izšla bo namreč 200. številka slovenskega Playboya.

Da bi nazdravili temu veličastnemu dosežku, se je na terasi restavracije diVino v Kristalni palači v BTCju zbrala pisana druščina povabljenih, od sodelavcev na založniški hiši Adriamedia in dolgoletnih prijateljev ter sodelavcev revije Playboy, do številnih estradnikov, ki so v preteklih letih tako ali drugače dodali svoj pečat pri grajenju in ustvarjanju revije. 

Med sproščenimi gosti, ki so radostno klepetali ob spremljavi plesne glasbe, smo med drugim opazili Erazma B. Pintarja, pa Milana Gačanoviča, Sebastjana Cimirotiča, Sabino Remar, estetskega kirurga Igorja Višnjarja, Dorotejo Premužič, fotografa Aleša Bravničarja, TV-voditelja Nejca Simšiča in druge znane obraze, med njimi seveda tudi številna dekleta, ki so se tako ali drugače že (ali pa se morda še bodo) predstavila v reviji Playboy.

Zabava je doživela vrhunec, ko je na oder stopila skupina Xequtifz. Hannah Mancini in Toni Petrovič sta vrhunsko odpela številne predelave svetovnih hitov, zimzelenih in aktualnih, s tem pa dodobra segrela obiskovalce, ki so potem vendarle zbrali pogum in se tudi malce zavrteli na zelenici sredi terase. Energije je bilo vsekakor dovolj, saj smo se vsi zbrani ves čas predajali slastnim kreacijam chefa diVino, vse skupaj poplaknili še z vinom Medot, ob plesišču pa so se ob družbi znamk Johnny Walker in Tanqueray gin mešali še osvežilni koktajli. Če je kdo želel nekaj prav posebnega, pa sta poskočni hostesi skrbeli, da smo na voljo še nov okus čokoladnih bombonov Casali.

Na prelomu večera je na oder v spremstvu dveh seksi Playboyevih zajčic stopil Borut Omerzel, urednik slovenskega Playboya, odet v obleko Sens modernega kroja. S kratkim govorom je pozdravil goste, pohvalil ekipo, ki že leta snuje sočno branje za moške in zaželel Playboyu in vsem bralcem še veliko let skupnega druženja. 

Na zabavi pa smo opazili še eno zanimivost. Družbo je povabljenim delal tudi prelesten športni avtomobil Abarth 124 Spider, ki so ga povabljenci lahko občudovali tudi ob blizu. Ker avtomobilističnih navdušencev na zabavi ni manjkalo, je tako marsikateri pogovor stekel o tem pozerskem jeklenem lepotcu in pnevmatikah Toyo, ki so počivale ob njem. 

V zaključnem delu zabave je kuharski mojster diVina goste presenetil še z naborom odličnih slaščic (mi so se odločili za čokoladni mousse z višnjami!), povabljeni pa so se potem zabavali še do poznih nočnih ur, dokler jih niso v nov dan pospremili nepozabni utrinki, odmev dobre glasbe in čudovita darila, ki jih je pripravila znamka Nivea.