A. Ko. | 30. 3. 2023, 11:25

Kdo je v prtljažnik avtomobila v Kamniku zbasal in odpeljal nemško ovčarko Koro?

Fotografija je simbolična

Profimedia

V Kamniku je pred dnevi neznano kam izginila 6-mesečna nemška ovčarka Kora. Njena lastnica je povsem obupana in prosi vse, ki bi karkoli vedeli, za pomoč.

Bil je lep sobotni dan, a ne v Stahovici pri Kamniku. Psička Kora se je, kot že ničkolikokrat prej, igrala na dvorišču, malo pa tudi zunaj njega. Vohljala je ob glavni cesti, ko se je tam ustavil audi srebrne barve, iz njega pa stopil mlad fant. Prijel je Koro in se z njo odpravil do sosednje hiše ter povprašal, čigav je pes. Tam so mu rekli, da ne vedo in fant se je odločil, da bo (misleč, da je psička izgubljena) Koro odpeljal na veterino. Psa je naložil v svoj avto in izginil.

Tako nam zgodbo pripoveduje Korina lastnica Karolina Prelesnik. Izginotje je javila na policijo, preklicala je številna zavetišča in veterinarske ambulante, a o njeni psički ni sledu. Ne ve več, kam in koga naj kliče.

Kora je čipirana, črno rjave barve, socializirana in zelo simpatična psička.

ʺOsvojila je vsakogar. Še poštar je bil čisto nor nanjo,ʺ pripoveduje Prelesnikova. Vsakogar, ki bi karkoli videl ali vedel, prosi za pomoč. To lahko javite na njeno telefonsko številko: 041 268 413. Najditelju obljublja nagrado. 

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord