Košarkaški zvezdnik rekel 'da' izbranki, ostali pa lahko rečemo 'da' življenju - ali pa seksi goli Slovenki v San Franciscu

17. 8. 2018
Deli
Košarkaški zvezdnik rekel 'da' izbranki, ostali pa lahko rečemo 'da' življenju - ali pa seksi goli Slovenki v San Franciscu (foto: Profimedia)
Profimedia

Za tokratni vikend je zabavnega čtiva na pretek. In kot kaže, je tokrat v ospredju beseda 'da'. Kar je celo nekoliko v sožitju z dogajanjem na naši politični sceni, ampak o tem kdaj drugič.

"Da!" je vzkliknila mlada, nabrita (in, kot zdaj lahko potrdimo, tudi povsod pobrita) Anja Leskovar, ki nas je z nasmehom ter usločenim in na pol golim teleščkom pozdravila iz naslovnice čisto novega Playboya. Fotograf Aleš Bravničar jo je povabil na prav posebno foto-doživetje in Anja je rekla - da

Hvala bogu, da je rekla da. Tako si vsaj mislimo vsi, ki zdaj pogledujemo po fotografijah, ki so nastale. Šest čudovitih je v Playboyju in na njih Anja resnično uživa v tej enkratni atmosferi. Ampak ne navduši samo Anja, temveč tudi tisto, kar se razkriva v ozadju - tam se namreč bohoti famozni Golden Gate, eden najbolj prepoznavnih mostov na svetu. Ja, Anja je bila fotografirana v San Franciscu.

Mimogrede, Golden Gate še nikoli v zgodovini revije, ni bil prikazan na naslovnici. Slovenci si pač drznemo, pa čeprav je potrebno priznati, da z golo Anjo v ospredju, most komajda opazimo. In še to - v novem Playboyju tudi intervju z Radom Pezdirjem, pa 16V z Valentinom Rossijem in analiza stanja generacije Y oz. milenijcev.

Playboy

Zelo pomemben 'da', pa je nedavno tega bil izrečen tudi v Štanjelu, pod poletnim nebom in v objemu pristnega kraškega ekosistema. Tam sta namreč Žiga Dimec in njegova Adrijana nadgradila svojo zaroko s pravljično poroko. Povabljena je bila tudi ekipa revije Story, ki se je po poroki pogovarjala z mladoporočencema, seveda pa so posneli še nekaj ekskluzivnih fotografij s sicer precej zaprte in zasebne poroke. 

V pogovoru se je razkrilo, da je bil Žiga tisti, ki je bil nedvomno prepričan v poroko, ker je bolj tradicionalen kot Adrijana, je pa potem ona imela več zabave pri izbiri oblek. "Saj veste, kako pravijo: vsaka nevesta izbere nekaj povsem drugačnega od tistega, kar ima sprva začrtano v glavi." In jasno, ko se košarkaški zvezdnik poroči s prečudovito lepotico, imamo vsi cel kup vprašanj. Tisti, ki smo bolj predrzni, vprašamo, če ima Adrijana morda samsko sestro, v Story pa so bili bolj profesionalni in so izvedeli kakšno obleko je nevesta na koncu izbrala, zakaj sta imela intimno poroko, kdo je bil glavni pri organizaciji in kaj bi Adrijana svetovala dekletom, ki se bodo kmalu tudi same sprehodile do oltarja.

Story

In ker mnogi v teh dneh že nervozno pogledujete na koledar in stokate, da se poletje prehitro izteka in so za vogalom že mučne jesenske obveznosti (če nič drugega, že to, da se ne moremo več zgovarjati na dopuste), se lahko zgodi, da obenem začnete obupovati nad življenjem na splošno. Brez skrbi, vse to razumemo. Še kako dobro. Poletje je pač preveč fino in preveč kratko. Ampak, obstaja trik, da te pozitivne vibracije jahamo še vsaj tja do decembrskega veseličenja.

Trik v petih korakih se skriva v novi številki revije Liza, kjer v naslovu pravijo: Recite svojemu življenju DA! Za nekatere lahko deluje že trik, da zaprete oči in si predstavljate, da pred vami stoji lepa Adrijana (no, ali pa postavni Žiga, odvisno koga bi raje odpeljali domov), za ostale pa je prava pot predvsem to, da se prenehate gnati za napačnimi stvarmi. "Nihče se ne more vrniti in spremeniti začetka, lahko pa že danes začnete spreminjati svoj konec," je nekoč rekla ameriška pevka Maria Anderson.

Liza

In kako se začne ta seznam? Prva točka - ne zamerite. Z gnevom v srcu namreč na dolgi rok bolj ranimo sebe, kot druge. V dnevih, ko se na najbolj nenavaden način oblikuje slovenska vlada, je morda res smiselno, da govorimo o tem, kako ni prav, da zamerimo na dolgi rok. Ta lekcija se zdi kot na mestu. Se pa v novi Lizi skrivajo še druge zanimive vsebine, med drugim tudi kolumna o tem, kateri znaki staranja te ujamejo prej, kot si pričakoval. 

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec