Lea Sirk v vlogi radijke!

13. 7. 2018 | Vir: Nova
Deli
Lea Sirk v vlogi radijke! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Primorska pevka Lea Sirk ima po res odličnem majskem nastopu na Evroviziji na Portugalskem tudi v poletnih dneh ogromno nastopov širom Slovenije.

Izvedeli smo, da pevka svoj čas veliko raje izkoristi za kakšen nov projekt oz. vlogo, ki ji je bila do danes tuja, kot za poležavanje na plaži ob morju. Pred dnevi se je z velikim veseljem Sirkova odzvala na prav posebno povabilo dveh priljubljenih radijcev Iztoka Gustinčiča in Tomaža Klepača z Radia 1, ki sta jo izbrala za julijsko radijsko voditeljico.

"Skozi vroč in sončen mesec julij bova s Klepačem na Obali vsem tistim po Sloveniji, ki bodo tako kot midva poleti delali, približala morje. Z mobilnim studiom se bomo premikali po mestih, jih spoznavali, preverjali legende, predvsem pa bomo veliko peli in se zabavali. Zabavno in sproščeno v mobilnem studiu pa bo tudi zaradi naše Evrovizijske predstavnice Lee Sirk, ki bo do sredine julija najina voditeljica," razkrije Iztok Gustinčič in v smehu doda: "Ideja o skupnih dveh tednih je padla popolnoma slučajno, saj smo se vsi strinjali, da kot primorski trio lahko vse skupaj radijsko še dodatno poletno nadgradimo. Z Leo se poznamo že vrsto let, letos gre tudi na festival MMS, pa ji bova kot prekaljena glasbena mačka lahko dala tudi kakšen zmagovalni nasvet."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju