30. 1. 2018, 13:59 | Vir: STA

Ledena fantazija zaradi nenavadno toplega vremena predčasno zapira svoja vrata!

Ledena fantazija

V nedeljo ob polnoči se bo zaključil projekt ledenega parka Ledena fantazija. Po sedemdesetih dneh neprestanega obratovanja, ki so ga spremljale precej nenavadne vremenske razmere za ta zimski čas, bo ledeni park zaprl svoja vrata, so danes sporočili organizatorji. Kot so navedli, je ledena fantazija pomembno zaznamovala zimsko Ljubljano.

V ledenem parku na Kongresnem trgu v središču prestolnice so gostili več kot 55.000 drsalcev, več kot 50 šol in številne dogodke, povezane s prednovoletnim prazničnim časom. Priredili so tematske dni in večere, olimpijski dan, We are the World večer, obiskali so jih tudi predsednik republike Borut Pahor, dedek Mraz in Božiček.

Veseli jih, da v celotnem obdobju obratovanja drsališča niso zabeležili nobenega resnega incidenta ali podobnega dogodka, pač pa so poživili Ljubljano in občutno nadgradili turistično ponudbo glavnega mesta.

Ledena fantazija je delovala štiri tedne več od prvotnih načrtov, nenavadno vreme za ta letni čas in upad povpraševanja pa enostavno ne omogočata ekonomsko vzdržnega poslovanja, so zapisali.

Obiskovalce vabijo, da se jim do zadnjega dne delovanja med 19. in 21.30 uro pridružijo na veselih uricah. V nedeljo pa bodo vsi obiskovalci dobili priložnostno darilo, šal ali čepico Ledene fantazije.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel