Novice Promocijsko sporočilo

Life academy dogodek z višjim namenom presegel vsa pričakovanja

19. 12. 2017
Deli
Life academy dogodek z višjim namenom presegel vsa pričakovanja (foto: Life academy )
Life academy

Večer, ki je bil zaznamovan s super družbo in fenomenalno impro predstavo Mojstrov komedije, je dosegel svoj namen. Za fundacijo Anina zvezdica, smo skupaj zbrali 450€ vredno donacijo, s katero bomo polepšali te praznične dni in z nakupom hrane pomagali vsem tistim, ki so se znašli v stiski.

Dogodek Life academy pod taktirko Mojce Stonič, psihoterapevtke in ustanoviteljice Centra zdravja, je drugo soboto v decembru zbral in navdušil goste, ki so si od večera obetali veliko smeha, dobre hrane in pijače ter s svojim prispevkom zavedno prispevali v skupno dobro.

Life academy dogodek z višjim namenom presegel vsa pričakovanja

Ob predstavi, ki je bila čisto drugačna od klasičnih stand up komedij, smo pozabili na vse zavore in se nasmejali do solz Mojstrom komedije, katerim publika je pomagala soustvarjati predstavo s svojimi idejami tematik in dogajanj in tako oblikovati prizore improviziranih točk. Res je bil fenomenalen show večer. Po predstavi smo druženje nadaljevali in čas že dolgo ni tako hitro stekel.

Iskrena hvala vsem, ki ste bili tako in drugače del tega, ki ste prispevali kanček k mozaiku boljšega sveta. Čudovito je prejemati, a še lepše je dajati, in ko se najdejo iskreni ljudje in pravi razlogi, je to še toliko bolj prav. Ne pozabite, dobro se z dobrim vrača in dobrodošli na kakšnem izmed naslednjih dogodkov, katerih rdeča nit je predvsem drugačnost in unikatnost.