Novice Promocijsko sporočilo

M SOSESKA, soseska najboljših vsebin

8. 3. 2021
Deli
M SOSESKA, soseska najboljših vsebin (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Kako dobro izkoristiti čas, se obenem zabavati, aktivno sodelovati in se kaj novega učiti? Preprosto, z Mercatorjevo M SOSESKO lahko predrugačimo rutino in spoznamo mnogo drugačnega in zanimivega – od kuhanja, telovadbe, veganstva, sladic, tračev, skrivnosti mamic in gospodinj, pa vse do retro tehnologije naših staršev.

M SOSESKA je namreč spletna vsebinska platforma z živimi video vsebinami, do katerih lahko dostopajo prav si.  Na voljo so na različnih Mercatorjevih družbenih družbenih omrežjih: spletnem mestu www.msoseska.tv, Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubu in Pinterestu.

Preklopite na www.soseska.tv!

In kaj je novega v najboljši soseski? V oddaji Po vegansko s Kamalo se bodo razbijali miti o veganstvu, gledalci pa se bodo lahko naučili priprave okusnih brezmesnih jedi in spoznavali vegansko kuhinjo na čisto drugem nivoju.

Sara Tatalovič in Andrei Lenart bosta v oddajah Fit brez izgovorov z Lenartom in Nazaj v formo s Saro poskrbela, da se bodo kilogrami stopili, dobro počutje pa močno okrepilo. Kaos vsakdana je lahko naporen, pa tudi zabaven – kakor pogledamo.

Popolna gospodinja Tajdi je duhovita, sarkastična in zabavna oddaja s sproščeno protagonistko – obilici nezlikanega perila in umazani posodi navkljub. Veliko vemo o tehnologiji prihodnosti, nekoliko pa smo že pozabili na igre, s katerimi so prosti čas preživljali naši starši. Nadenite si očala preteklosti in vstopite v oddajo Retro Gaming s Kayo Solo.

Kako kuhalnico vrti Jorg Zupan, najmlajši slovenski imetnik Michelinove zvezdice? Kaj priporoča? Kaj so najnovejši trendi v kulinariki? Potopite se v bogastvo okusov v oddaji Kuharski tečaj s Chefom Jorgom Zupanom – oddaja je zasnovana kot tečaj, tako da lahko tudi aktivno sodelujete.

Pronicljiva vprašanja na temo gospodarstva, športa, filozofije, glasbe, knjig, umetnosti na splošno, življenjskih modrosti in še marsičesa zanimivega. Vse to bomo spremljali v pogovorni oddaji Rdeče in črno z Vesno Milek, kjer bo Vesna gostila izjemne posameznike z različnih področij, ki nam razkrili svoje poglede in razmišljanja o svetu ter življenju.

Radosti in občasne (vesele) skrbi novopečenih mamic bodo ujete v oddaji Prvič mama, namigi o zalivanju rastlin, medosebnih odnosih in kakovostnih čistilih pa v oddaji Popolna gospodinja Tajdi. Kako hitro do telesu prijazne jedi? V oddaji TikTak obroki spoznajte enostavno pripravo zelenih smoothijev in vitaminskih bovl.

Tu je M SOSESKA. Z vsebinami, ki živijo z vami. Z vsebinami, ki so tu za vas. Dobrodošli na www.msoseska.tv.