Ufff, kolegi pokazali, kaj se je zgodilo tej POP TV-jevi voditeljici, od nje tega reeees nismo vajeni

1. 5. 2024
Deli
Ufff, kolegi pokazali, kaj se je zgodilo tej POP TV-jevi voditeljici, od nje tega reeees nismo vajeni (foto: Nebojša Tejić/STA)
Nebojša Tejić/STA

Vsi, ki delamo v medijih, dobro vemo, da se včasih lahko zgodi nekaj čisto nepričakovanega ...

... in to še posebej velja za dogodke na snemanjih ali takrat, ko oddaje potekajo v živo. Večkrat se je že zgodilo, da kakšen voditelj poročil ni mogel zadržati smeha, čeprav je šlo za resno temo. A to gledalci ne zamerijo, saj tudi oni vedo, da tovrstno delo ni čisto nič lahko.

No, presenečenja med snemanji na terenu pa so malce pogostejša, a tega na malih zaslonih večinoma ne vidimo. Zna pa se zgoditi, da kak dogodek nasmeje celotno ekipo - in prav to se je nedavno zgodilo novinarki Maji Sodja, ki velja za resno in profesionalno.

Kot so pokazali na Instagram profilu POP TV-ja, ji je med snemanjem oddaje Fokus zagodel naravni pojav oziroma - veter. Maja je snemala napovednik, a medtem ji je začelo dolgo krilo plapolati v vetru, pa tudi list, na katerem je imela zapisane iztočnice, ji je veter odnesel.

"Z zaključka snemanja prispevka o tem, kako smo pred 20imi leti vstopili v EU ... 🙃 Vse sorte se nam je že zgodilo na teh naših terenih 😉 Tudi list včasih pade na tla ," so zapisali ob objavljenem posnetku, ki je nasmejal številne. Lepo je, da včasih pokažejo tudi zabavno plat sicer resnega in predanega dela, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Sicer pa je Maja Sodja med tistimi voditeljicami in novinarkami, ki je dobra znanka malih zaslonov. Del POP TV-jeve ekipe je že več kod dve desetletji, kar je res veliko. V tem času si je nabrala resnično veliko izkušenj, saj je doživela že marsikaj. Gledalci jo imajo radi, saj dobro vedo, kako predana in resna je, ko gre za njeno delo. No, lepo je videti, da se kdaj pa kdaj nasmeje tudi na svoj račun, kajne?

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Gledalci so razlagali, kako naj pustim moža" | N1 podkast s Suzano Lovec