Novice Promocijsko sporočilo

Največje nakupovalno središče Citypark po novem uvaja nov delovni čas

21. 10. 2020
Deli
Največje nakupovalno središče Citypark po novem uvaja nov delovni čas (foto: PROMO)
PROMO

V Cityparku so se za nov delovni čas trgovin odločili na podlagi vladnih ukrepov za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Odslej je namreč vsak dan med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem.

Od ponedeljka do petka so trgovine za obiskovalce zdaj odprte od 9. do 20. ure, razen trgovin Interspar in dm, ki sta odprti od 8. ure do 20.30, trgovine H&M in frizerskih salonov Young Mič Styling (YMS) in Simple, ki obratujejo od 9. ure do 20.30.

V soboto so trgovine odprte od 8. do 20. ure, Interspar, dm, H&M in frizerska salona YMS in Simple pa do 20.30. Ob nedeljah je celotno nakupovalno središče zaprto.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde tako glede razkuževanja in nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba ves čas spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.