Novice Promocijsko sporočilo

Namigi za popoln večer v dvoje v veselem decembru

24. 11. 2017
Deli
Namigi za popoln večer v dvoje v veselem decembru

Veseli december je po prepričanju mnogih najbolj zabaven in romantičen mesec v letu. Prav zato je to idealen čas, da se posvetite svoji boljši polovici in ponovno (ali še bolj) zanetite ogenj strasti.

Večerja in obisk božičnih stojnic

Najbolj očiten namig, s katerim nikakor ne morete zgrešiti je, da svojega partnerja odpeljete na romantično večerjo v malce boljšo restavracijo. Po večerji pa lahko romantično vzdušje še začinite z obiskom božičnih stojnic, kjer vas bo pričakal vonj po kuhanem vinu in ostalih dobrotah.

Aktivno preživljanje skupnega časa

Če sta rada na svežem zraku, je ena izmed rešitev, da obiščete bližnje drsališče. Si sploh lahko zamislite bolj romantično početje kot je drsanje z roko v roki ob božični glasbi? Če je drsanje za vaju nekaj novega, je to pravzaprav še bolje, saj bo v tem primeru izkušnja za vaju še bolj nepozabna in smeha ne manjkalo. Le pazita, da se vse skupaj ne konča na urgenci.

Zakaj ne bi bili doma?

Če ste med tistimi, ki se jim po dolgem dnevu ne ljubi na mrzel zrak, lahko popoln večer v dvoje pripravite tudi doma. S filmom z božično tematiko in stiskanjem pod toplo odejo, lahko ustvarite popolno praznično vzdušje. Ne pozabite svoje boljše polovice presenetiti z okusnim prazničnim napitkom. Da vam bo lažje, smo za vas pripravili dva odlična recepta za napitka, ki sta kot nalašč za takšne priložnosti.

Matiss Pina ColadaNapitek COCO KISS

Sestavine:

  • 100 ml likerja Matiss Pina Colada
  • 40 ml vroče kave / Espresso
  • 3 žlice stepene sladke smetane
  • kokos kroglica za okras

Priprava:

Matiss Pina Colada liker pogrejemo in ga nalijemo v steklene kozarce. Na liker previdno nalijemo vročo kavo (ali Espresso), okrasimo s stepeno smetano in kokosovo kroglico, ter takoj postrežemo z žličko.

Napitek KALIMERA

Sestavine:

  • 100 ml likerja Matiss Pina Colada
  • 3 žlice stepene sladke smetane
  • čokoladna zrnca za okras

Priprava:

Matiss Pina Colada liker pogrejemo in ga nalijemo v steklene kozarce. Okrasimo s stepeno smetano in posujemo s čokoladnimi zrnci ter takoj postrežemo z žličko.

Avtor receptov: Aleš Ogrin