Napadena sedmošolka zdaj povedala, kaj se ji dogaja po brutalnem pretepu in šokirani smo!

14. 4. 2023
Deli

Po hudem pretepu sedmošolke iz Celja, ki se je zgodil na strehi nakupovalnega centra, je napadena spregovorila za 24ur in povedala, da se vse skupaj še vedno nadaljuje in da se nikakor ne počuti varno.

1 / 3
Profimedia

V teh dneh močno odmeva incident, ki se je zgodil na strehi nakupovalnega centra v Celju, ko je skupina mladih brutalno napadla sedmošolko, pri tem pa je več mladostnikov dogajanje snemalo s telefonom. Napadena je zdaj spregovorila za 24ur in povedala, da se vse skupaj sploh ne konča. "Ne morem jim oprostiti, da so me tako teple. Začelo se je s klofutami po obrazu, nato so me brcale, lasale, udarjale po glavi in zmerjale. Zelo me je prizadelo, da me sošolke niso branile. Vame so metali še paradižnike in jajca." Berite dalje .... (Slika je simbolična.)

  • Morda bi vas še zanimalo: Našega nekdanjega predsednika Boruta Pahorja spoznavamo v novi luči - v svojem prvem podkastu razkriva zgodbo 21-letnega dekleta, za katero so hude življenjske preizkušnje. Gre za Korino Korper iz Maribora. Izgubila je očeta, nato pa je skupaj s svojo mamo zmagala v boju proti raku. Njena pot je bila zahtevna - a je pokazala in dokazala, da je velika borka. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije