J. B. | 30. 3. 2023, 15:46

Nekdanja misica nenadoma umrla na posestvu slavnega nogometaša (znane prve podrobnosti)

Facebook/Jessica Whalley

V hlevu bivšega angleškega reprezentanta življenje izgubila mlada ženska.

V hlevu, ki je v lasti nekoč enega najboljših angleških nogometašev Michaela Owna, je prišlo do tragedije, po kateri je bil v solzah tudi nekdanji napadalec Liverpoola in Reala iz Madrida. Tragedija se je zgodila v torek zjutraj v Manor House Stables v Malpasu v Cheshiru, kjer je življenje izgubila 25-letna ženska. Reševalci so bili hitro na kraju dogodka, njihov trud, da bi jo rešili, pa je bil zaman.

YouTube/BTSport/posnetek zaslona

Kot so kasneje razkrili britanski mediji, je življenje izgubila Jessica Whalley, okoliščine smrti pa ostajajo zavite v meglico skrivnosti. Nekateri poročajo, da je dekle padlo s konja, spet drugi, da se je nenadoma zgrudilo brez kakršnegakoli očitnega razloga. Policija je medtem že potrdila, da smrti ne obravnava kot sumljive.

V soboto bi praznovali njen rojstni dan

"Preprosto ne morem verjeti, tako zelo smo jo imeli radi. Bila je tako ljubko dekle, ki je resnično uživalo v svojem delu. Bila je priljubljena, všečna in ljubka mlada ženska. To je tako nepričakovano, bila je v dobri telesni formi in zdrava. In tudi lepa, lahko bi bila manekenka. To je grozljiva tragedija, v soboto bi praznovali njen 26. rojstni dan," je v solzah pojasnila njena prijateljica Allison Samuel.

Facebook/Jessica Whalley

Jessica Mair, ki je bila priča dogodku, je na družbenih omrežjih zapisala. "Tako žalostno je videti Michaela Owena in vse njegovo osebje v solzah po takšnem šoku. Bila je tako mlada, brez zdravstvenih težav ..." Jessica Whalley je v hlevu Michaela Owna delala kot vodja transporta, poleg tega je bila tudi nekdanja lepotna kraljica. Leta 2019 je zastopala Veliko Britanijo na tekmovanju Miss Tourism International.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord