Nepozabna šoping avantura s Samuelom Lucasom v New Yorku

Nepozabna šoping avantura s Samuelom Lucasom v New Yorku (foto: dm) dm
30. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ker dame potrebujejo oddih, nakupovanje in dobro družbo, je letos za sanjsko šoping avanturo v New Yorku ponovno poskrbel dm, tokrat v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita. Čez lužo so peljali kar 80 dam, ki so se dodobra naužile nakupovanja in ogledov največjih znamenitosti tega veličastnega mesta. Za piko na i pa jim je družbo delal priljubljeni tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas, Samuel Lucas.

Ogled znamenitosti, šoping in nepozabna zabava

Obisk New Yorka seveda ne more miniti brez ogleda večine glavnih znamenitosti. Dekleta so bila med drugim navdušena nad veličastnim Empire State Buildingom in ogromnim Centralnim parkom.

Nepozabna šoping avantura s Samuelom Lucasom v New Yorku

Največje ljubiteljice muzikalov pa so si ogledale še predstavo Cats na Broadway-u.En cel dan so imele dame rezerviran za šopingv enem največjih nakupovalnih središč v okolici New Yorka, kjer so se prepustile nakupovalni evforiji in se v hotel vrnile s polnimi rokami nakupovalnih vrečk.

Nepozabna šoping avantura s Samuelom Lucasom v New Yorku

Nič kaj utrujene od celodnevne nakupovalne mrzlice so večer zaključile z nepozabno zabavo v newyorški restavraciji Hurley's v središču mesta, kjer jim je večer s svojim nastopom popestril simpatični pevec Samuel Lucas.