Nič kaj obetavna prometna napoved; zaradi začetka počitnic v tujini je pričakovati zastoje

Nič kaj obetavna prometna napoved; zaradi začetka počitnic v tujini je pričakovati zastoje (foto: Anže Malovrh/STA) Anže Malovrh/STA
11. 7. 2019

V soboto, 13. julija 2019, se začnejo počitnice v delu Nemčije, Nizozemske in Švice. To bo vplivalo na dodatno povečanje prometa konec tedna in v ponedeljek proti slovenski in hrvaški obali ter v obratni smeri. Pričakovati je tudi bolj polna počivališča in tamkajšnje parkirne prostore.

Najbolj obremenjena bosta petek popoldne in sobota dopoldne, ko je zastoje pričakovati na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez mimo Brda proti Brezovici, zato svetujemo preusmeritev na preostali del ljubljanskega avtocestnega obroča.

Poleg tega je pričakovati zastoje tudi na dolenjski, štajerski in primorski avtocesti, saj potekajo dela odstranitve cestninske postaje in preureditve območja.

Predvsem na začetku tedna je zaradi povečanega tovornega prometa in avstrijskih mejnih kontrol pričakovati zastoje pred prehodoma Karavanke in Šentilj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri