E. Č. | 12. 2. 2024, 11:31

Grozljivka na nogometni tekmi: nogometaša zadela strela, nesrečnež je še dihal, potem pa ... (VIDEO)

Omrežje X

Nenadoma se je vreme občutno poslabšalo, začelo je deževati in se celo bliskati. Nato je udarila še strela. Naravnost v nogometaša!

Ukvarjanje s športom naj bi bilo zdravo, toda žal je tudi športni oder velikokrat poligon za takšne in drugačne tragedije. Ena takšnih se je zgodila v Indoneziji, kjer je 34-letnik življenje izgubil med igranjem nogometa. Na stadionu Siliwangi v Zahodni Javi sta se na prijateljski tekmi pomerila kluba 2 FLO FC Bandung in FBI Subang. Sredi tekme je iz gostih oblakov začelo deževati, v nekem trenutku pa se je začelo celo bliskati.

Med drugim je na igrišče udarila strela, in to naravnost v nesrečnega nogometaša, ki je po grozljivem dogodku sicer še dihal, toda kljub hitro zdravniški pomoči je kasneje preminil. Strela je nogometašu povsem raztrgala nogometni dres, ob tem pa je utrpel tudi tako hude notranje poškodbe, da je žal izgubil življenje.

"Ko sem bil sodnik, sem vedno spremljal vreme, saj je to zapisano v priročniku FIFA. Ravno iz tega razloga. Ne vem, kako je bilo s tem na omenjeni tekmi, morda sodnika sploh ni bilo. Toda posnetek bo zagotovo prišel do FIFA in sodniških združenj povsod po svetu," je dogodek komentiral eden ob pretresenih uporabnikov družbenih omrežjih, na katerih je grozljiv videoposnetek (pozor, ni za občutljive!) objavljen.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol