Novice Promocijsko sporočilo

Novo avtobusno postajališče in pet novih Avant2Go parkirnih mest

28. 8. 2019
Deli
Novo avtobusno postajališče in  pet novih Avant2Go parkirnih mest

Ker živimo v svetu nenehnih tehnoloških sprememb, so vlaganja in razvoj ključnega pomena za dobro ponudbo. V največjem nakupovalnem središču pri nas Cityparku se tega dobro zavedajo, vseskozi gradijo na novostih in izboljšujejo ponudbo.

S prenovo severnega dela nakupovalnega središča in pridobitvijo novih trgovin, kot so Primark, Reserved, CCC, Nespresso, Samsung in Legostore, se je v zadnjem času obisk še povečal. Mnogo turističnih agencij iz Hrvaške in Srbije tudi organizira dnevne nakupe v Cityparku. Zaradi tega so v Cityparku pred glavnim vhodom uredili avtobusno postajališče, na katerem lahko na enkrat ustavita dva avtobusa.

Druga novost v Cityparkovi garažni hiši pa je nova Avant2Go lokacija s petimi parkirnimi mesti. To je v mestih vedno bolj priljubljena oblika uporabe vozil, ki je tudi cenovno ugodna.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.