K. Ž. | 7. 5. 2024, 11:00

Mož svoji ženi zaukazal, naj "vrže otroka stran": ta je šestletnika prijela in vrgla v reko, polno krokodilov

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Mama naj bi se pred usodnim dogodkom sporekla z očetom dečka. Ta ji je namreč zaukazal, da vrže otroka stran.

Mati je svojega šestletnega sina z motnjami v razvoju vrgla v reko, kjer je bilo polno krokodilov. Plazilci naj bi ga nato raztrgali do smrti. 26-letna Savitri Kumar iz Utarra Kannada, okrožja v zahodni indijski zvezni deželi Karnataka, se je hudo sporekla z očetom dečka, 27-letnim Ravijem Kumarjem, ki ji je večkrat zaukazal, naj "vrže otroka stran", poroča Daily Mail. Policija je dejala, da njen mož ni odobraval njene odločitve, da rodi otroka s posebnimi potrebami.

Ko sta se starša v soboto zvečer znova sporekla, je bila Savitri pretresena in naj bi sina vrgla v odpadni kanal, ki se izliva v reko Kali, v kateri mrgoli krokodilov.

Sosedje so bili priča dogodku in so nemudoma poklicali policijo. V reko so se nato podali potapljači, a žal je bilo njihovo iskanje neuspešno, saj jih je ovirala tema. Policisti so se nato vrnili v nedeljo zjutraj in odkrili otrokovo truplo, ki je imelo vidne sledi ugrizov.

Deček je utrpel hude poškodbe in ni imel roke, zaradi česar je policija sklepala, da so dečka raztrgali krokodili. Prav tako je policija odredila obdukcijo, ki bo pokazala vzrok smrti šestletnika.

Par ima sicer še enega sina, starega dve leti, in naj bi se pogosto prepiral zaradi govorne napake šestletnika. Policija dogodek še preiskuje, zaradi umora pa so aretirali moža in ženo.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk