Novice Promocijsko sporočilo

Pametni telefon z odlično kamero ali odlična kamera z možnostmi komuniciranja?

19. 1. 2022
Deli

Novi Samsung Galaxy S21 FE 5G ima tako dobre zmožnosti snemanja posnetkov, da boste z njim pozabili telefonirati.

Kaj ste v zadnjem mesecu s telefonom počeli večkrat? Telefonirali ali posneli fotografijo, mogoče video? Koliko fotografij in videov imate v galeriji? Veste, kam merimo, kajne?

Pametni telefoni so postali skoraj že pametni fotoaparati, ki ponujajo še funkcijo komuniciranja. Podjetja kar tekmujejo v tem, kdo bo ponudil boljšo kamero, boljše nastavitve ter preprostejše urejanje in objavljanje posnetkov.

Odlična kamera je bila eden glavnih adutov serije pametnih telefonov Samsung Galaxy S21, ki se ji je po novem letu pridružil še en član Samsung Galaxy S21 FE 5G. Telefon nadaljuje zapuščino svojih predhodnikov in se ponaša s številnimi izboljšavami. 

Vsak “selfie” z vašimi prijatelji bo popoln

Serija, ki je že sedaj znana po vodilni kameri v industriji in posname najbolj žive fotografije, je sedaj bogatejša za še en telefon, ki bo zagotovo postal nova uspešnica. Tako amaterji kot profesionalci lahko fotografije brez težav urejajo, objavljajo in delijo.

Za slabše svetlobne pogoje je tu izboljšana nastavitev nočnega načina fotografiranja, ki omogoča izjemno jasne posnetke v najtemnejših pogojih.

Telefon pa ima še eno izjemno prednost, ki jo boste vzljubili predvsem tisti, ki uživate v snemanju “selfijev”, ki so v zadnjih letih postali izjemno priljubljen način fotografiranja in predvsem deljenja vsebin na družbenih omrežjih. Napredna sprednja kamera s 32 MP zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej. Vsi vaši posnetki in skupinski “ selfiji” z vašimi prijatelji bodo odslej popolni. Za še boljši vtis pa lahko sliko preprosto uredite z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration. Telefon pa omogoča tudi dvojno snemanje sprednje in zadnje kamere hkrati. Tako vam res ne bo ušla nobena malenkost.

Še lepše barve in več možnosti personalizacije

Uporabniki lahko izbirajo med čudovitimi barvnimi odtenki telefona, ki se ponaša z ikoničnim dizajnom. Od nežne, a čudovito barvite barve sivke, do klasične in nevtralne grafitne in bele. Okvir Contour-Cut je brezhibno integriran z ohišjem kamere in tako doda eleganten ter enoten videz. Telefon je tanek, debeline le 7,9 mm in zlahka zdrsne v žep. Ponaša pa se 16,3 centimeterskim brezkončnim Infinity-O Amoled zaslonom, ki je prijazen do oči saj zmanjša škodljive učinke modre svetlobe ponoči.

Zahvaljujoč novemu operacijskemu sistemu One UI 4 se uporabniki lahko izražajo na različne načine. Z njegovimi razširjenimi zmogljivostmi si je namreč mogoče na novo zamisliti domače zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Vsi sedaj omogočajo popolno personalizacijo in prilagoditev stila posamezniku.

Z vami skozi ves dan

Vzdržljiva baterija je prav tako eden glavnih odločevalcev pri nakupu pametnega telefona in baterija telefona S21 FE 5G vas ne bo razočarala. Skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem lahko zdrži ves dan tudi v hitrem omrežju 5G. Hkrati pa je okrepljena še s 25 W super hitrimi polnjenjem in se v samo pol ure napolni za več kot 50 %.

Več informacij najdete tukaj.