Po prenovi je svoja vrata ponovno odprla cvetličarna Gardenia v Cityparku

Po prenovi je svoja vrata ponovno odprla cvetličarna Gardenia v Cityparku (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, Cityparku, je obiskovalcem na voljo več kot 120 trgovin in lokalov. Po prenovi se je v sredo, 24. septembra, povečal tudi izbor specializiranih prodajaln, saj se je ponovno odprla tudi priljubljena cvetličarna Gardenia.

Poslovalnica, ki se je odprla v tem tednu, je njihova prva, skupno pa se bo po Sloveniji znova odprlo šest njihovih cvetličarn. V ponudbi bo najrazličnejše rezano cvetje, lončnice in dekoracijski program. Po želji pa vam bodo izdelali tudi šopke in najrazličnejše priložnostne aranžmaje.

Svoje delo bo v cvetličarni nadaljevala dosedanja ekipa zaposlenih, hkrati pa uvajajo nov, hitrejši sistem prodaje. Z odprtjem se bo popestrila tudi aranžerska ponudba, večji poudarek bo na naravnih materialih.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec velikih nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Lani so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. SES nakupovalna središča so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.