Novice Promocijsko sporočilo

RAZKRIVAMO, kako se izogniti prehitremu staranju kože!

17. 9. 2018
Deli
RAZKRIVAMO, kako se izogniti prehitremu staranju kože!

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, njeno pomanjkanje pa povzroča suhost, neelastičnost, občutek zategnjenosti ter pojav gub in izraznih črt. Ta čudežna sestavina lahko nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za zdravo in čvrsto kožo. S staranjem količina dragocene hialuronske kisline upada, naša koža pa izgublja sposobnost zadrževanja vode ... Kako se izogniti prehitremu staranju kože?

Izberite pravo nego za vaš obraz

Na srečo je tudi na našem trgu na voljo krema proti gubicam z izredno kakovostno hialuronsko kislino, ki zares deluje. To je dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, osvojila pa je tudi številne znane Slovenke in Hrvatice, ki zaradi narave svojega dela toliko več pozornosti posvečajo zunanjemu videzu.

Navdušila tudi Urško Pavčnik (blog Oopsi)

»Kremo za nego kože na obrazu in dekolteju Lux-Factor 4D Hyaluron uporabljam že več kot dve leti. Sicer jo uporabljam v intervalih (naredim na primer mesečno kuro in potem spet premor ... pa spet mesečno kuro in tako dalje. Krema ima lahko teksturo, ki se zelo hitro vpije v kožo, meni pa je najbolj pomembno to, da ne pusti mastnega občutka. Če česa ne maram, je to prav to. Ker je moja koža nagnjena k pretiranemu mastenju, mi krema ravno zato zelo ustreza. Njena primerna naloga je, da vidno zmanjša izrazne gubice, zapolni globoke gube in zgladi tanke linije. Vsebuje 100 % naraven hilauron evropskega porekla in zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo. Po približno enem tednu boste opazile, da je koža veliko bolj voljna, gladka in lepo tonirana. Jaz sem z njo zelo zadovoljna.«

Poslušajte še izjavo Slavke Kafol, ki je kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron 30 dni brezplačno testirala.

Izbrišite gubice z obraza tudi vi!

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, in sicer na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 4107.