Novice Promocijsko sporočilo

Razkrivamo: Lado Bizovičar že pripravlja nov hit

21. 5. 2021
Deli
Razkrivamo: Lado Bizovičar že pripravlja nov hit (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Pevec znanih slovenskih uspešnic ne najde miru. Ne rap ne narodnozabavna glasba nista v celoti potešili njegovih kreativnih apetitov. Ni zdržal strogih omejitev žanrov, ki jih je že osvojil – njegova želja po nečem novem je bila enostavno premočna. Zaprl se je v studio, kjer snuje svoj naslednji hit v povsem drugačnem zvoku. 

Njegovo ime: Lado Bizovičar, seveda. Njegov naslednji žanr? Pravi, da izvemo kmalu – na hoferscena.si.

Po izidu prvenca, katerega refren »po-po-po HOFER CENI« je segel v vsako slovensko gospodinjstvo, se je pevec, komik in TV voditelj Lado Bizovičar odločil, da približa HOFER (S)CENO tudi vsem, ki jim rimanje na udarne ritme ni tako blizu kot njemu. Po kratkem razmisleku je ugotovil, da izbira njegovega naslednjega glasbenega podviga pravzaprav ni težka: v deželi pod Alpami se spodobi, da je nov žanr ravno tako v alpski preobleki. Nastala je pesem, ki ste jo zagotovo že slišali:

Po uspehu svoje »prvorojenke« je spretni kovač rim tako poprijel še za harmoniko in razširil svet HOFER (S)CENE z narodnozabavno vižo, ki si jo je v le treh tednih ogledalo več kot 370 tisoč Slovencev. Novega uspeha je bil vesel, a kljub temu se zaveda, da njegovi oboževalci poslušajo nadvse različno glasbo. Zato je že med učenjem jodlanja (ne pa tudi vriskanja, ker je tega že obvladal) razmišljal o svojih naslednjih potezah. A zaenkrat ga še ni bilo junaka, ki bi lahko uganil, kaj načrtuje.

Vsak pa lahko ugane, kaj ga pričaka v trgovinah HOFER. To je HOFER CENA, vedno dobra ter vsakemu dostopna; znak izdelkov visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste: obstajajo cene in obstaja HOFER CENA, ki je prav taka kot Lado: ena in edina.