23. 10. 2020, 07:33 | Vir: STA

Razvpiti ameriški pridigar napovedal, da bo Trump izvoljen vdrugo

profimedia

Razvpiti ameriški televizijski pridigar Pat Robertson je izjavil, da se je pogovarjal z Bogom, ki mu je povedal, da bo Donald Trump zmagal na predsedniških volitvah. Vendar pa mu je obenem tudi povedal, da bo nekaj let kasneje na Zemljo treščil asteroid in bo morda konec sveta.

"Naj vam najprej zagotovim, brez vsakega dvoma, da bo Trump dobil volitve. Ampak to ne pomeni, da lahko sedite doma in ne volite. To pomeni, da greste ven in storite vse, kar morate. Ampak bo zmagal. To je, mislim da, gotovo," je dejal 90-letnik na svojem televizijskem programu "The 700 Club".

Robertson napoveduje, da bodo ZDA in svet po volitvah doletele katastrofe, najmanj dva atentata na Trumpa, Bog pa bo ustavil vojno proti Izraelu. Nato bo svet videl najmanj pet let izjemnega miru preden bo prišel asteroid. Nato pa bo morda vsega konec.

Robertson morda ne bo dočakal konca sveta, vendar ne zaradi pomanjkanja prizadevanj. To je doslej napovedal že leta 1976 za leto 1982 in potem še leta 1990 za leto 2007. Zdaj je poskusil še enkrat in morda mu bo v tretje uspelo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ