Rodnost med zvezdniki na vrhuncu, zato je prav, da pogledamo, kateri so znaki dobrih očetov

16. 9. 2018
Deli
Rodnost med zvezdniki na vrhuncu, zato je prav, da pogledamo, kateri so znaki dobrih očetov (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta teden na naslovnicah rumenega tiska predvsem ogromno čestitk. Enega smo povili, eden je na poti, na tretjega pa verjetno tudi ne bomo več prav dolgo čakali. Ampak brez skrbi – tudi, če vas otroci ne ganejo, je tu nova sezona in z njo novi trendi na vseh področjih.

Gledam Lady. Gledam Story. Gledam Novo. Vse tri revije že z naslovnic oznanjajo, da je med zvezdniki še vedno precej poletno. Jesenska turobnost se jih še ni polotila, kar je skladno tudi s temperaturami, ki so bile v preteklem tednu še vedno poletne.

Kot strela z jasnega je najprej udarila novica, da je povila Ana Maria Mitić. Kot kaže je zelo uspešno skrivala nosečnost, tega ni oznanjala izven najožjega družinskega kroga in revija Nova jo je ujela že s sinčkom Levom v naročju. Prej-potem fotke torej odpadejo? Kako se je vse skupaj odvijalo, zakaj nihče ni nič vedel in podobne sočnosti, je Ana Maria razkrila v ekskluzivni izpovedi v reviji Nova.

Nova

Na drugi strani pa se veliko govori o poroki Sanje Grohar in dejstvu, da je prav na tej poroki oznanila tudi novico, da je noseča. Rodila bo januarja, kar pomeni, da bo čez par mesecev Sanja ponovno krasila naslovnice, le obleka bo precej drugačna. Revija Story si je priborila ogromno fotografij s pravljične poroke (od fotografij z mičnimi družicami, do pogrinjka in poročne torte), ki se, po pravici povedano, gleda kot kakšna bogata fešta iz filma o italijanskih familijah.

Story

Ampak slovenska radovednost verjetno še najbolj čaka na plod ljubezni med Vesno in Mihom. Revija Lady z velikimi črkami potrjuje, da se bosta poročila naslednje leto, kar bo zagotovo precej drugačna čaga, kot jo je imela Sanja Grohar. In ker štalco že imata, je naslednji korak jasen. Atek rabi vnuke!

Lady

A kot so nam govorile že none, otroke zna vsak delati. Prava preizkušnja pride potem, ko je potrebno te produkte ljubezni in strasti oblikovati v funkcionalne člane širše družbe. Da pri tem ključno vlogo igra mama, nam je jasno vsem, pomemben faktor pa je tudi oče. Problem je, če se po rojstvu izkaže, da je družinski šnaucer boljši oče kot dejanski oče. Zato so v novi številki revije Liza izpostavili 7 znakov, ki nakazujejo, da bo vaš izbranec dober oče. Nedvomno ni dober znak, da je otročji, nezanesljiv in nepreračunljiv, je pa, kot se izkaže med znaki, dobro, da je recimo – spontan.

Liza

Če otroci niso vaša priljubljena tema in če vas zvezdniške romance ne ganejo, pa to še ne pomeni, da se jeseni za vas ne dogaja nič zanimivega. V novi številki revije Elle so recimo naredili obširni modni pregled trendov za sezono jesen-zima 2018. In po modnih pistah so se sprehajale zelo zanimive kreacije. V več barvah, kot bi za jesen morda pričakovali. In če sklepam po nekaterih prikazanih pokrivalih in še bolj nenavadnih obuvalih (ki, roko na srce, marsikje že močno presegajo mejo kičastega pretiravanja), si moda to rundo še kako dovoli biti tudi duhovita.

Vprašanja je verjetno samo, kdo se komu na koncu smeji.

Elle

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk