StellarBeat predstavlja prvi pojav Aurore v Sloveniji

StellarBeat predstavlja prvi pojav Aurore v Sloveniji (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
22. 9. 2020

Številni koncerti in festivali so bili vse od sredine marca bodisi odpovedani ali prestavljeni na nedoločen čas oz. na prihodnje leto in celotna glasbena industrija upa, da se bo stanje normaliziralo, umirilo. A križem rok ni za stati, zato se nekateri spogledujejo z novimi projekti.

Glasbena industrija se je znašla v nezavidljivem položaju, ki mu ni videti konca

Nihče ne ve, kdaj bomo po vsem svetu lahko ponovno uživali v spektakularnih nastopih globalnih superzvezdnikov. Pa vendar, zavedamo se, da ljudje potrebujemo glasbo, da potrebujemo občutek pripadnosti in odklop od vsakdanjih obveznosti. Glasba je lahko tista, ki ublaži stres, navdihuje, daje energijo in pomaga v času, v katerem se je znašel svet.

StellarBeat Music Festival je največji festival elektronske glasbe v Sloveniji

V zadnjih treh letih so gostili več 100 uveljavljenih DJ-jev, med katerimi so bili tudi Robin Schulz, Fedde Le Grand, Timmy Trumpet, Claptone, Sigala, David Morales, Fernanda Martins, Petar Dundov, Insolate in številni drugi.

Spektakularni nastopi DJ zvezd in vizualne poslastice, so vsako leto neverjetne. Letos sta bila glavni zvezdi četrte misije #1 DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas in Like Mike, a pandemija je prekrižala načrte in festival je prestavljen na junij 2021.

Trenutni situaciji, ko zbiranje večjemu številu ljudi še vedno ni dovoljeno, kar ni videti konca ...

A kljub nezavidljivi situaciji in nejasni prihodnosti, organizatorji vedo, da križem rok ne gre stati. Zato pripravljajo nov projekt AURORA, ki je neodvisen od vremena, časa in prostora. Aurora je zatočišče za vse ljubitelje elektronske glasbe, ki bo združila vse, ki pogrešajo festivale in dobro glasbo.

Z Auroro bomo ponovno zaplesali ob soju spektakularnih luči, zato se prepustite in spremljajte AURORO na Facebook strani, da se bomo pravočasno skupaj potopili v glasbo in luči.

Fotografije: promocijsko gradivo