26. 7. 2018, 08:52 | Vir: STA

Stormy Daniels je bila tarča skupine policistov, ki so jo vzeli na piko!

Ameriški časopis Fayette Advocate je prišel do elektronske pošte, ki kaže, da so policisti iz Ohia 11. julija vnaprej načrtovali aretacijo pornografske igralke Stormy Daniels v striptiz klubu in ji naprtili izmišljeno obtožnico o kršenju zakona proti dotikanju v tovrstnih ustanovah Ohia.

Daniselsova je od nekdanjega odvetnika predsednika ZDA Donalda Trumpa Michaela Cohena jeseni 2016 dobila 130.000 dolarjev za molk o spolnem odnosu s tedanjim predsedniškim kandidatom Donaldom Trumpom. Zgodba je prišla letos v Wall Street Journal, Trump je razmerje zanikal, Danielsova ga toži zaradi obrekovanja, njen odvetnik je televizijska zvezda, Cohenu se obeta zapor, Trump pa ima težave tudi v zakonski spalnici.

Policiste v Columbusu je zgodba morda užalostila in so se odločili za ukrepanje. Odpravili so se v klub, kjer je Danielsova izvajala svojo točko z naslovom "Naredimo Ameriko spet pohotno", eden od njih jo je otipaval in ker ga ni takoj s pestjo v obraz, so jo aretirali z izgovorom, da je dovolila "neseksualno" dotikanje.

Njen odvetnik Michael Avenatti je nemudoma zatrdil, da gre za izmišljene obtožbe in tožilstvo se je z njim strinjalo še pred sodnikom. Danielsovo so izpustili, sedaj pa bi se morala kmalu začeti preiskava policistov, ki so vse skupaj zakuhali iz razloga, ki je znan le njim.

Šefom so namreč prijavili, da gredo v striptiz klub izvajat operacijo boja proti trgovini z ljudmi. Elektronska pošta, ki jo je časopis dobil od žvižgača, dokazuje, da so šli tja le zato, da nekaj naprtijo Danielsovi in jo aretirajo.

Material o njej in o njenem urniku so namreč zbirali več tednov. Pri vsem tem je morda najbolj zanimivo, da je bila kolovodja policijske zarote ženska, detektivka Shana Keckley.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord