E. Č. | 16. 4. 2024, 09:49

Sramotno dejanje mame morilca male Danke Ilić: ko jo je policija želela zaslišati, se je odločila, da ...

Družbena omrežja

Lahko bi razkrila marsikaj, a se je odločila, da tega ne bo storila.

Srbija se je prebudila v že 12. dan iskanja trupla nesrečne Danke Ilić. Policija še naprej tava v temi, ogromno zaslug za to imata tudi oba osumljenca in drugi, ki so sodelovali pri skrivanju trupla vsega dveletne deklice. Vsi omenjeni policiste zavajajo na vse možne načine, seveda v želji, da slednja Danke Ilić nikdar ne bi našla. Strokovnjaki poudarjajo, da bržčas v veri, da če policija ne bo našla trupla, njihova kazen ne bo tako drastična, kot bi bila sicer.

Preberite tudi

Policija je upala, da jim bo pri iskanju trupla pomagala mama Dejana Dragijevića, enega od osumljenih, toda slednja se je odločila za potezo, ki so jo številni v Srbiji že označili za sramotno. Svetlana Dragijević je danes zjutraj prispela na višje državno tožilstvo, kjer bi morala biti zaslišana. Toda morilčeva mama je izkoristila svojo zakonsko pravico in pričanje ... zavrnila! To pravico ima, ker je najbližji sorodnik enega od osumljencev, poroča Dnevnik.hr.

Filip Krainčanić/Nova.rs; Goran Srdanov/Nova.rs; privatni arhiv

"Svetlana Dragijević je privilegirana priča v razmerju do Radoslava Dragijevića, ki je njen mož, in sina Dejana Dragijevića. Izkoristila je svojo pravico, da ne priča," je pojasnil odvetnik Nebojša Živanović. Iskanje trupla nesrečne deklice se torej nadaljuje. Upanja, da ga bodo našli, pa je iz dneva v dan manjše ...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord