Ta znani Slovenec, ki je dve leti po poroki šokiral z ločitivjo, takole govori o ženi in hčerki

3. 11. 2021
Deli
Ciril Komotar, ustvarjalec izjemno uspešnega vloga Komotar minuta (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Še vedno močno odmeva ločitev vlogerja Cirila Komotarja, ki je po dveh letih že ločen in že v objemu nove ljubezni. Nekoč je bilo vse povsem drugače, takole pa je v enem od intervjujih povedal o svoji takratni ženi Tini in ljubki hčerki.

Kaj pa vaša žena in hčerka, vesta veliko o avtomobilih? Ste jih tudi vi hčerki položili v zibelko?

Žena ni avtomobilski zanesenjak, opažam pa, da vse bolj ceni dober dizajn, kakovost in tudi tehnične elemente avtomobila, ki skrbijo predvsem za varnost. Ne ustraši se kakšnih novih tehnologij, želi jih preizkusiti in doživeti, kar se mi zdi ključno, saj obstaja vse preveč ljudi, ki jih ta sodobna tehnologija odbija in jih je je celo malo strah. Pri njej pa opažam neko navdušenje nad sodobnostjo.

Konec ljubezeni: ta znani Slovenec čisto šokiral, dve leti po poroki že ločen, posteljo pa mu že greje nova ljubezen

Avi pa je najbolj všeč to, da ima avtomobil samo dva sedeža in lahko sedi spredaj. Privlačijo jo avtomobilski ekstremi, kar je logično, saj o avtomobilih ne ve veliko, in če se na dvorišče pripelje pick-up ali nek športni avto, takoj zasluti, da gre za nekaj, kar odstopa od uveljavljenih standardov in se potem želi peljati. Kot starš je ne usmerjam ne v eno ne v drugo smer, ne bo mi nič hudo, če bodo avtomobili v življenju nekaj, kar bo ignorirala. Trdim, da tu tudi ni velike razlike med spoloma. Po mojem mnenju imajo ženske pač bolj prirojeno skrb za družino, ko pa pride do nekih interesov, pa ne. Nekaj je neposreden vpliv, lahko bi ji govoril in sugeriral, kateri avto je zanimiv, a zelo redko tako pristopam. Je pa res, da sem ji avtomobilizem morda res položil v zibko, že samo zaradi tega, ker neprestano obkrožena z avtomobili.

Vir: Mična