TO je skupnega Gaji Prestor in Alicii Keys (in ne, ni samo odličen vokal!)

TO je skupnega Gaji Prestor in Alicii Keys (in ne, ni samo odličen vokal!) (foto: https://www.instagram.com/gajaprestor/) https://www.instagram.com/gajaprestor/
9. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

To poletje lahko vse svoje najljubše glasbenike in glasbenice spremljaš na enem mestu ...

... žal ne gre za koncert med razgreto množico ljudi, z glasnimi zvočniki in hripavim glasom naslednji dan (no, morda tudi), gre pa za nekaj še boljšega.

TIDAL, vodilna globalna storitev pretočne glasbe in zabave, je z junijem na voljo vsem Telemachovim uporabnikom.

Gre za globalno zabavno in glasbeno platformo v lasti umetnikov in izvajalcev, ki ljubitelje glasbe in ustvarjalce povezuje z edinstvenimi originalnimi vsebinami in ekskluzivnimi dogodki.

Na voljo je v 61 državah in ima v katalogu več kot 70 milijonov skladb iz vseh glasbenih žanrov ter 250.000 glasbenih videov. Poleg tega nudi originalne video serije, podcaste, na tisoče strokovno pripravljenih seznamov predvajanja in možnosti za odkrivanje izvajalcev prek možnosti TIDAL Rising.

Prisluhni domačim in tujim izvajalcev ...

Tudi Gaji Prestor in Alicii Keys, ki te bosta navdušili z glasom in stasom. Poleg vrhunskega zvoka, ki ga ponuja TIDAL Premium, je naročnikom na voljo tudi različica HiFi za kakovost brez izgub in posnetke v formatih Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio in Dolby Atmos.

Poglej, kaj ti priporoča Alicia 👇

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telemach (@telemachsi)

Do TIDAL-a lahko dostopaš kjerkoli ...

Člani lahko dostopajo do TIDAL-a na številnih napravah - vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, namiznimi računalniki, pametnimi televizorji in prek naprav Bluetooth, na voljo pa so tudi družinski paketi za do 6 družinskih članov.

Za vse, ki do 31. avgusta 2021 pri Telemachu sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ, je uporaba storitve TIDAL Premium brezplačna.

Več o storitvi TIDAL preberi na telemach.si.

Foto: promocijsko gradivo, Instagram Gaja Prestor