TO so horoskopska znamenja, ki se raje družijo z živalmi kot z ljudmi

TO so horoskopska znamenja, ki se raje družijo z živalmi kot z ljudmi (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2022

To so znamenja, ki bodo kdaj odpovedala druženje z ljudmi zato, da se bodo lahko družila s svojimi hišnimi ljubljenčki.

Bik

Biki imajo veliko potrebo po odgovornosti in skrbi za druge, zato zelo radi skrbijo tudi za živali. So predani in se radi crkljajo ... Tudi s svojim štirinožcem. Odnos z živaljo jim predstavlja predvsem varnost. Ne nazadnje jih žival ne bo nikoli razočarala, kar za ljudi težko rečemo.

Dvojčka

Vemo, da so dvojčki izredno družabna bitja, in ravno zato imajo radi tudi živali - ne marajo biti sami, in če imajo doma psa ali mačko, jim ni nikoli dolgčas. Seveda pa morajo imeti ob sebi ljudi, ki bodo poskrbeli za njihovega ljubljenčka, ko se odpravijo naokoli.

Rak

Raki so izjemno čustveni in odnosi jim pomenijo vse. Nenehno se trudijo in utrjujejo prijateljstva, ljubezensko zvezo, družinske vezi ... In prav tako pomembni so jim tudi odnosi z živalmi. Ker se pogosto počutijo osamljene in se izgubijo v svojih mislih, jim živalska družba velikokrat bolj ustreza kot človeška. To jim omogoča, da brez besed in samo s čustvi razvijejo vez s svojim ljubljenčkom.

Devica

Tudi device lahko kdaj odpovejo zmenek s prijateljem, partnerjem ali družinskim članom, zato da preživijo nekaj kakovostnega časa s svojim ljubljenčkom. Če se želite prikupiti devici, očarajte njenega/njegovega hišnega ljubljenčka, pa boste na dobri poti do uspeha.

Tehtnica

Tehtnice uživajo v skrbi za druge, posebej za živali. Lahko jim omogočijo občutek varnosti, poskrbijo za njihovo zdravje in dobro počutje, hkrati pa niso nikoli sami (samota jih lahko namreč precej prizadene). Veljajo za nežno in potrpežljivo znamenje, kar je kot nalašč za posvojitelja živali. Mnogokrat jim je pomembneje, kako se počuti njihov kosmatinec kot družba prijateljev.

Ribi

Podobno kot tehtnice imajo tudi ribe izreden čut za skrb, ki ga pogosto pokažejo tako, da postanejo prostovoljci za določena dela ali dogodke. Zanje je neprecenljivo, če lahko rešijo žival, zanjo poskrbijo in ji poiščejo ljubeč dom. Živali se v družbi rib počutijo odlično, saj jim znajo vračati brezpogojno ljubezen.

Aktivni.Si/Sensa.Si, Fotografija: Profimedia