V Cityparku je odprtih že 40 prodajaln

V Cityparku je odprtih že 40 prodajaln (foto: Citypark) Citypark
11. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku je odprtih že veliko trgovin. Megamarket Interspar in drogerija DM obratujeta od 8.00 do 20.30. Večina ostalih prodajaln pa posluje od ponedeljka do sobote od 9.00 do 20.00.

Od ponedeljka do sobote so odprte:

·        tehnične trgovine: Big Bang, T-2, Telekom Slovenije, Samsung Center, Huawei, iSTYLE in Tele Mobiltel,

·        trgovine z otroškimi izdelki: Ciciban, Bambini, s.Oliver, OVS Kids in Okaïdi,

·        urarne in zlatarne: Pandora, Slowatch, Sten Time, Sten Time Exclusive, Zlatarna Celje in Zlatarna Sterle,

·        in ostale trgovine, kot so: Sanolabor, Sensilab, Lekarna Ljubljana, cvetličarna Gardenia, Vitapur, Sitipet, optika Morela, Atelier Rebul, Vovko in Nespresso.

Od ponedeljka do petka je odprta tudi SKB banka, in sicer od 8.30 do 14.00.

Obiskovalci lahko delovne čase posameznih trgovin in gostinskih lokalov, ki so odprti za prevzem hrane, najdete na spletni strani www.citypark.si.

V trgovinah Mass, Hervis, Sportina in Art se izvaja osebni prevzem nakupa preko spleta (»Click&Collect«). Osebni prevzem hrane in pijače pa je možen v naslednjih gostinskih lokalih: Spar To Go, Balkan Express, Bar Pr' Mici, City Cafe in Imperio Mexicano.

Skupno je tako v središču odprtih že 40 trgovin in gostinskih lokalov.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje.

Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.

Značke: citypark

Priporočamo