Novice Promocijsko sporočilo

V dobrodelne namene zbrali za 11.000 evrov šolskih potrebščin

12. 7. 2022
Deli
V dobrodelne namene zbrali za 11.000 evrov šolskih potrebščin (foto: PROMO)
PROMO

Čeprav se je eno šolsko leto šele zaključilo, so priprave za drugo že v polnem teku. Prihajajočega leta se lahko veselijo tudi otroci iz socialno ogroženih družin, saj bodo prejeli šolske potrebščine v vrednosti kar 11.000 evrov. V 67 poslovalnicah Office&More, Bags&More po vsej Sloveniji je v maju potekala dobrodelna akcija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. 

»V sklopu Festivala šolskih torb smo zbirali šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Veseli smo, da jim bomo napolnili torbe s potrebščinami v vrednosti kar 11.000 evrov,« je izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav. 

V okviru festivala je že peto leto potekala tudi aktivnost Jolly Z barvicami do nasmeha, kjer so ob nakupu Jolly barvic en set podarili v dobrodelni namen Zvezi prijateljev mladine Slovenije. »Zbrali smo kar 500 kompletov barvic, ki jih bomo priložili ostalim potrebščinam. Te dni pa so v prodajo prišli tudi posebni zvezki, ki so rezultat našega tradicionalnega kreativno-dobrodelnega natečaja Rišem/Pišem za prijatelja,« še dodaja Tina Naraglav. Zvezki so naprodaj po simbolični ceni 1,50 €, izkupiček pa bodo podarili v dobrodelne namene.

Podjetje Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico go2school.com je prepoznavno predvsem po svoji dobrodelnosti. V preteklih 30-letih, odkar so na trgu, so izvedli že mnogo projektov, s katerimi so pomagali mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so potrebovali pomoč. Samo v zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov.